Clopotarul dacilor 155



         


      Toți, de draga dimineață, sîntem preocupați ca niște furnicuțe să dobîndim pîinea cea de toate zilele. Dar, undeva, departe, cred că mai este și o altă lume, care caută hrana veșnică pentru a-și hrăni sufletul. știm că alimentația destinată corpului fizic este, în mare parte, modificată genetic, iar acea spirituală este interpretată greșit. Cu aceste gînduri m-am adresat către prietenii mei din Civilizația Vodă: înțeleg că este nevoie de multă hrană pentru a hrăni atîta lume, dar de ce modificată genetic?
În primul rînd, pentru ca Pămîntul să ajungă în paragină și să fie cumpărat ieftin. Oamenii nu conștientizează că, consumînd hrană modificată genetic devin un fel de roboți, ce pot fi dirijați în totalitate. Prin alimentația modificată genetic, treptat, omul își slăbește sistemul imunitar și poate fi infectat prin intermediul unui simplu telefon mobil. E-urile ce sînt introduse în alimentația consumatorilor îndeplinesc rolul unui cip. Sfatul nostru este să vă alimentați cu hrană sănătoasă.
De ce multă lume crede că voi sînteți entități malefice și ne urmăriți numai ca să ne cotropiți Pămîntul?
Oare merită să muncești atît de mult să te desăvîrșești pentru ca, apoi, să cotropești pe cineva? Dacă civilizațiile avansate aveau acest scop o făceau încă de cînd voi erați în Epoca de Piatră.
Multă lumea este infectată cu HIV (virusul care produce SIDA). De unde a apărut această năpastă peste omenire?
Locuitorii Pămîntului trec, cu adevărat, prin mari încercări. Ca observatori, vă putem comunica faptul că acest virus a afectat deja peste 50 de milioane de oameni, iar 70% dintre aceștia nu știu că sînt infectați. noi am constatat că boala se declanșează din cauza șocului pe care-l suferă pacientul în momentul cînd află că este purtător al HIV. Virusul a pătruns în sînge prin sistemul radioactiv solar, ajutat de culori, ce atacă imunitatea. Pătrunzînd în sînge, virusul își activează un soi de memorie care poate fi decodificată matematic. La medicamentele pe care le-ați obținut deja puteți adăuga rășină, praf de aur amestecat cu rugină și este posibil să obțineți un tratament împotriva acestui virus.
Noi, pămîntenii, cu ce vă putem fi de folos?
Să nu vă mai urîți, să vă treziți calitatea primordială a sufletului, să deveniți mai buni, să fiți mai aproape unul de altul, să fiți așa cum v-a gîndit Creatorul și să nu uitați că vă așteptăm cu drag în bucuria noastră.
Alexandru Ștefan