Clopotarul dacilor 301

      

   Aflîndu-ne în acest spațiu terestru, trecem prin toate ciclurile eonului pentru a ne îmbogăți cunoștințele esoterice. Planeta, cu toate sufletele pe care le găzduiește, se află la vama dintre Timp și Eternitate. Trecerea dintr-o dimensiune în alta se face cu ajutorul polilor magnetici. În prezent, ne aflăm în așa-numita bulină a imaginației. Viața fiecărui suflet este analizată și nu mai avem timp pentru experimente. În acest spațiu gol dintre dimensiuni, fiecărui suflet i se acordă posibilitatea să-și analizeze toate viețile anterioare.
Simbolul ce reprezintă floarea vieții este alcătuit din 64 de căsuțe, care ascund 384 de mesaje secrete. Prin meditație profundă și ieșirea în astral se găsește intrarea în arhiva sufletelor umane, unde sînt stocate informații despre toate viețile oamenilor de pe Pămînt. Ființele umane care încă nu și-au terminat școala sufletului de pe această planetă vor fi ghidate de către cei 32 de oracoli planetari.
Sufletele care, în acest moment, simt o stagnare pe toate planurile trebuie să se liniștească. În acest eon, timpul pentru desăvîrșirea sufletului s-a încheiat. Cel mai indicat sfat, la ora actuală, este păstrarea liniștii interioare. Un somn liniștit vă poate ajuta la dedublare. În timpul somnului, sufletul este eliberat de învelișul său material și poate comunica mai ușor cu lumea astrală, avînd șanse mari să afle cum se intră în labirintul vieții. În plan fizic, sînt mai active judecata, atenția și dorințele ce permit controlul asupra ansamblului de imagini și idei pe care imaginația le prezintă. Fără un ghid spiritual sau fără coordonarea spiritului toate se vor bate cap în cap rezultînd o incoerență. Starea de conștiență din timpul somnului trezește o formă a presentimentului și telepatiei, ce conduce sufletul spre intrarea în arhiva sufletului. Este timpul acordat sufletului, iar cei care au intrat într-un echilibru spiritual vor găsi mecanismul profetic din floarea vieții.

Alexandru Ștefan