Clopotarul dacilor 410

 




         Trăim într-o Creație Divină și, din păcate, omul încă nu și-a descoperit rădăcinile. Unii cred că se trag din maimuță și practic, ei nu cred în nimic, iar alții se consideră creați de Dumnezeu. Privind în textele sacre ale creștinismului, aflăm că Ezechiel spune – 200 de fii de Dumnezeu au coborît pe Pămînt și au născut omenirea.

Se vorbește prea puțin despre copiii lui Lilith, care s-au născut înainte de-a fi creată Eva. Primele entități care au moștenit Pămîntul au fost nepoții și strănepoții lui Dumnezeu. Omul făcut din pămînt a fost predestinat zeilor, ca un slujitor care-i ajuta să se descurce mai ușor în această dimensiune. Oamenii tind să creadă că legile lăsate de Dumnezeu pe Pămînt sînt pentru ei dar, de fapt, toate legile, toate învățăturile esoterice legate de complexitatea sufletului au fost destinate zeilor. Cei 200 de fii coborîți din Cer au lăsat înțelepciuni pentru zeii care gîndeau la scară planetară. În comparație cu mintea zeilor, mintea omului este ca un simplu microb. Toate acele povești și legende sumeriene și asiriene au umbrit înțelepciunea Divină, pentru a-i transforma pe zei în oameni. Vă întrebați de ce s-a întîmplat acest lucru? Fiii coborîți din Cer transmiteau zeilor informații pe care creierul omenesc nu le putea cuprinde. Era imposibil ca mintea unui om să perceapă o conștiină planetară și atunci, oamenii au împărțit lumea în bine și rău. Oamenii au pus bazele răului fiindcă nu știau să facă altceva. Zeii Luminii au construit primele temelii ale Binelui, care este nelimitat.

Acum, lumea a ajuns într-un punct mort și este pe punctul de-a se îneca în propria răutate. Ființele care au moștenit nemurirea așteaptă un semn, ce va veni spre finalul acestui an. Revenirea lui Trump va fi o mare surpriză pentru multe state și, dacă reușim să ne mobilizăm și să ajungem cu bine în luna martie a anului 2021, situația se va schimba în bine pentru toată lumea.

Alexandru Ștefan