Clopotarul dacilor 116



                              
                              Ritual pentru deschiderea ochiului sacru

În Școala-Pămînt, ființei umane i se permite totul pînă la un punct – adică să dărîme și să construiască din nou numai ceea ce este construit de mîna omului. Dar, cu o singură condiție: să nu se atingă de cele create de Dumnezeu.
Suceala minții îl poate aduce pe om să se lupte și cu Dumnezeu. Cînd apar astfel de simptome înseamnă că a sosit timpul să ne deschidem ochiul sacru (al treilea ochi, glanda pineală). Fiecare popor deține rețeta elixirului vieții pentru deschiderea acestui ochi. Omul care s-a născut pe aceste meleaguri nu-și va putea activa niciodată glanda pineală cu plante aduse din Africa sau de oriunde fiindcă efectul obținut va fi de scurtă durată și există riscul ca sufletul respectiv să adoarmă mai profund decît înainte de această experiență. Există secrete deținute de inițiații fiecărui popor pe care, sub nici o formă, nu le divulgă străinilor. Ceea ce li se oferă vizitatorilor este numai ceva menit să-i seducă, cu interes material și care îi poate induce în eroare sau – ceea ce este mai grav și se întîmplă adeseori – sufletele care caută desăvîrșirea în alte neamuri vor fi manipulate de către acei de la care așteaptă îndrumări în această direcție. Mergînd cu speranța că vei aduce altora lumina neamului tău, încrezător fiind în ceea ce ți se oferă, îți deschizi sufletul spre a primi înțelepciunea străină și crezi că vei evolua mai repede…în realitate, tu devii vulnerabil și vei fi conectat, fără să-ți dai seama, la ridicarea spirituală a unor neamuri străine pe care le vei alimenta în mod inconștient cu energia neamului tău. Senzația de bine care te va însoți este de fapt o simplă iluzie.  
Voi încerca, pentru acei care au uitat rețeta, să amintesc parțial ingredientele folosite la activarea glandei pineale:
-       vița-de-vie cu frunze și ciorchine
-       conuri de brad
-       lemn de salcie
-       spice de grîu
-       nuci
-       miere de albine
Toate acestea – fierte în suc de struguri. Denumirile altor trei ingrediente de bază ce fac parte din această rețetă se transmit numai prin viu grai acelor care merită. Acest lucru a fost așa dintotdeauna deoarece deschiderea celui de-al treilea ochi este o mare responsabilitate, iar sufletul care nu este cu adevărat pregătit poate să fie copleșit de ceea ce i se dezvăluie, se poate speria, poate fi chiar șocat de ceea ce vede, aude și simte sau poate folosi această deschidere în scop distructiv ori pentru a deveni vedetă. Este drept că acest lucru îl va putea face o singură dată, apoi va cădea, dar răul ar fi deja înfăptuit.
        Pregătirea pentru deschiderea ochiului sacru se face numai în locuri îndepărtate de lume și este strîns legată de o alimentație specială. Totul are importanță – culoarea hainei pe care o porți, torța pregătită din timp și apa pe care o bei în timpul pregătirii. În ritual sînt folosite - o piele de lup și o piele de urs. Multe s-au uitat, dar sper că, după ce v-am amintit cîte ceva din ritualul străbunilor, să vi se activeze memoria ca să nu aveți nevoie de ajutor.  
        Viața irațională este legată în totalitate de ritualuri, nu avem nici o șansă să ne conectăm cu străbunii prin telefonul mobil. Știu că mulți care s-au rătăcit de rădăcinile strămoșești se uită cam sceptic la aceste ritualuri, dar cine ți-a spus că aceste lucruri sînt pentru tine?
Alexandru Ștefan