Clopotarul dacilor 319
Intr-un timp atit de scurt s-au intimplat atit de multe evenimente pe Terra incit nici nu stiu care intrebare este mai importanta. Sincer, nici prietenii din Civilizatia Voda nu au mai iesit la contact. Astazi, intrebarea si framintarea mea este: Ceea ce se petrece pe Pamint este un ecou al schimbarilor din Univers?
Dimensiunea voastra este strict legata de ratiune. Planeta – impreuna cu toate vibratiile sale – trece prin zona creierului universal, care nu are nimic in comun cu ratiunea fiintei umane. Este un nou inceput pentru omenire, nimic nu va mai fi la fel, mai ales pentru acei care traiesc intr-un pragmatism profund.
Vreti sa spuneti ca nimic nu se mai poate planifica pentru ca oricum totul va fi exact invers?
Cea mai mare frina, in evolutia fiintei umane, este creierul, prin intermediul caruia voi sinteti indepartati de la realitatea care va inconjoara. Creierul uman foloseste cea mai mare cantitate de energie pe care o produce corpul fizic. Fiinta umana a venit pe Pamint din apa, iar delfinul este parintele primordial al omului. Pasind pe uscat, omul a scapat de sub control emisferele creierului, care functionau separat una de alta. Delfinul nu doarme niciodata si astfel ar fi trebuit sa functioneze si omul, pe Pamint. La inceput de cale, printr-o interventie chirurgicala (trepanatie) inaintasilor le era extras si reprogramat creierul, pentru a evolua fara probleme pe Terra. Somnul indeplineste rolul unei punti intre viata constienta si viata din astral. Cei care isi traiesc viata fara a mai cunoaste si alte aspecte ale Universului isi adorm, cu fiecare somn, ultimele sclipiri ale creierului care mai pilpiie in capul lor. Oamenii ce au creierul adormit vor disparea si, in locul lor, vor veni suflete care isi cunosc vietile anterioare si vor transforma Pamintul dupa Voia Creatorului.
Cum putem intelege ca avem creierul adormit?
Daca traiesti ca un animal si nu iti pasa de nimeni si nimic inseamna ca esti un fel de zombi si vei disparea in curind. Femeile evoluate vor educa copiii din pintece, incepind cu anul 2017, pentru a le trezi memoria primordiala. Cei care sint treji vor avea o viata cu adevarat fericita.
Inca nu este tirziu sa te trezesti si tu, dar sa stii ca nu mai ai mult timp pentru a face acest lucru.

Alexandru Stefan