Clopotarul dacilor 133



                        

                            Ultimul clopotar din acest an galactic 

        Trecînd cu memoria prin treptele timpului, am observat că cititorii care urmăresc clopotarul Daciei sînt, de fapt, prietenii mei vechi și cîndva ne-am pornit împreună în căutarea adevărului pe Pămînt. Odată cu încheierea anului solar, am hotărît să vă scriu și eu ultimul clopotar pentru ca, în dimensiunea următoare, să discutăm față în față, nu prin intermediul calculatorului.
        Au rămas cîteva zile pînă la Crăciun și, după cum se vede, lumea s-a împărțit în cîteva categorii:
-       Prima categorie o reprezintă cei care au obosit total de această lume și vor, cu orice preț, un sfîrșit de lume.
-       Din cea de-a doua categorie fac parte acei ce vor să trăiască pentru a-și cheltui banii agonisiți.
-       Cei care se încadrează în a treia categorie simt ceva cu inima și, pur și simplu, li s-a făcut un dor mare de Dumnezeu.
După cum se vede, știința a prins a da răspuns la tot ceea ce face Dumnezeu – pe unde se află…de fapt, acum nu se va întîmpla nimic căci Dumnezeu se află în concediu. La daci, această dată nu a fost legată de nici o previziune, indiferent cui ar aparține. Am mai spus că, în Moldova, încă se fac acei crăciunei ce reprezintă soarele în punctul zero. Pe acel misterios X este așezat un 0 despre care strămoșii știau mai multe decît știm noi, astăzi. Văd că mare este numărul celor ce se consideră avizați să răstălmăcească ceea ce se va petrece la data de 21 decembrie. Nici o academie din această lume nu va da un răspuns satisfăcător dacă nu deține cunoștințe esoterice. Dintotdeauna, soarele a poposit trei zile în punctul zero atunci cînd și-a terminat anul galactic. Ce legătura are acest eveniment cu Apocalipsa? Fiecare va avea ceea ce i se cuvine. Dacă acest lucru nu se întîmplă, înseamnă că aceste două calendare nu sînt corecte. Dar, să sperăm că s-au încurcat numai cu sărbătorile, datele au rămas aceleași.
Sufletul nostru tinde spre evoluție, dar oamenii încurcă și vor revoluție. În spațiu, totul se află în continuă mișcare, nimic nu stă pe loc. Întotdeauna, pe om îl anunțau despre sfîrșitul anului galactic ursul și lupul. Dar, din păcate, noi am ajuns să nu ne înțelegem, vorbind aceeași limbă…ce să mai spun despre legătura dintre om și animale. Cred că Dumnezeu are un plan să ne ridice la un nivel mai înalt ca să fim în armonie cu toată Creația Lui. Trebuie să devenim mai buni căci ne va zgudui din cînd în cînd ca să ne dezmeticim. Cu El altfel nu se poate.
Deci, începutul solstițiului va fi, în Europa, la ora 11.11 dar, după ora României, la 13.11. Să ne conectăm și să reușim!
Alexandru Ștefan