Clopotarul dacilor 340

    

 Ultimele descoperiri ale medicinii demonstrează faptul că, aflată în stare de hipnoză, ființa umană își poate aminti viața anterioară și poate călători în viitor. Astfel, s-a ajuns la concluzia că omul trăiește în acest spațiu după un plan bine stabilit, confirmîndu-se un vechi proverb românesc: „ce ți-e scris, în frunte ți-e pus”. Întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este: 

Dacă totul este predestinat, de ce ar mai trebui să stăm atîta în genunchi, cerșind o viață mai bună? 

Destinul fiecărui om reprezintă strict consecințele vieții sale anterioare. Nu puține sînt sufletele libere, fără datorii ale destinului, care revin în acest spațiu pentru a ghida și a ușura suferințele oamenilor aflați în ignoranță. Învățătorul trebuie să reprezinte numai învățătura și înțelepciunea primite prin iluminare, nu să-și promoveze propria persoană. Un elev care a trecut o școala spirituală incompletă este mai periculos decît omul ce nu cunoaște nimic. 
Ceea ce numiți voi iluzie este locul unde sufletele își plătesc datoriile către Mama Pămînt. Necunoașterea naște suferință. Drumul Creatorului nu este nici religie, nici filozofie, ci doar o cale a înțelepciunii. Metaforic vorbind, iluzia este un fel de închisoare unde sufletele trăiesc după regulamentul și statutul unei adevărate pușcării. Atunci cînd sufletul se trezește și conștientizează că trăiește ca un robot, se izolează treptat de această turmă condamnată și își croiește propria sa cale. 

De ce, în acest spațiu, suferința este în creștere? Poate pentru că ființa umană nu se trezește? 

Iluzia este asemenea unei holograme prin care, cîndva, au trecut mulți dintre înaintașii voștri. Toate nenorocirile care se întîmplă în spațiul vostru sînt declanșate prin intermediul inteligenței artificiale. Nu sistemele Haarp provoacă cataclismele, ci programele computerizate ale minții artificiale. 

Vreți să spuneți că, în programa computerului în care trăim, s-a născut o altă programă artificială? Care este diferența? 

Iluzia în care trăiți este în concordanță cu datoriile destinului. Prin inteligența artificială se încearcă o evadare din acest spațiu, dar orice evadare are consecințe. Într-un fel sau altul, totul se plătește și, cu cît reținerea este mai mare, cu atît datoriile cresc. La ridicare, corpul fizic îi datorează Pământului o mare forță de energie, care va trebui plătită, la un moment dat. 

Sfatul nostru este: dacă ați conștientizat că trăiți într-un loc unde totul se repetă și sufletul, prin suferință, stagnează, izolați-vă și încercați, prin meditație, să analizați situația în care vă aflați. Apoi, veți găsi calea adevărată, care vă reprezintă și vă va conduce spre eliberare. 
Alexandru Ștefan