Clopotarul dacilor 371


        


A trecut ceva timp de cînd nu am mai primit informații de la prietenii din Civilizația Vodă…poate încercăm să medităm împreună și să le punem următoarea întrebare:

         Este adevărat că a început împărțirea omenirii, de către cele mai puternice state ale lumii?

         De cînd e lumea și Pămîntul, zonele de importanță strategică sînt discutate la sînge de către puterile mari. Odată cu intrarea în secolul 21, nu se mai respectă regulile diplomației. Al treilea răboi mondial este declanșat deja din Siria, iar cîmpul de luptă se va muta de la o țară la alta.
În viitorul apropiat, se vor da lupte pentru Venezuela, miza fiind de fapt împărțirea Ucrainei. Alegerile din Ucraina vor fi cîștigate de un actor, care-i va dezamăgi pe americani, conducîndu-și țara spre împăcarea cu Rusia.
După declanșarea conflictului armat din Venezuela, România și Polonia vor fi ținta unui atac cu rachete performante. Fiind ancorată în lupte pe plan politic intern, România nu vede în profunzime pericolul care vine din exterior. Partidele de stînga și centru stînga au mari șanse de a cîștiga puterea în România.
Europa va fi zdruncinată de un tsunami financiar. Clima va deveni imprevizibilă cu tornade neașteptate, iar cutremure puternice vor zgudui planeta.

Sfatul nostru este: fiți pregătiți de orice, dar nu uitați că desăvîrșirea sufletească este cheia care ne rezolvă toate problemele.

Alexandru Ștefan