Clopotarul dacilor 403




         Am descoperit, de-a lungul timpului, că sîntem o civilizație bătrînă și trecem, un an galactic, prin Școala Mamei Pămînt. În ciuda piedicilor pe care le-am întîlnit, se pare că am învățat, totuși, ceva – să trăim în proiecția gîndului și faptelor noastre materializate. Astăzi, întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este:

Dacă Pământul și locuitorii săi au trecut la alt nivel, ce misiune avem noi în această nouă dimensiune?

         Aura, vibrația și protonii Pămîntului s-au schimbat la 180 de grade. Omul fals nu va mai putea trăi în această dimensiune. În spațiul vostru, circulă informații video interesante în ultima perioadă și astfel ați avut ocazia să observați cum mii de OZN-uri părăsesc planeta Pămînt. Acești oaspeți nepoftiți au încercat, avînd acordul multor șefi de state, să modifice ADN-ul uman și să invadeze Pămîntul. În acest moment, putem afirma că planul lor a eșuat. Noua vibrație în care a pășit Terra este asemenea unui aparat cu ultrasunete, care alungă gîndacii din case. Extratereștrii care au trăit în acest spațiu fără a fi observați nu mai au protecția protonică și sînt nevoiți să plece. Oamenii care încearcă să ducă mai departe planul oaspeților nepoftiți vor ajunge în aceeași situație cu ei, începînd din luna decembrie a acestui an.
         În această nouă dimensiune, gîndurile oamenilor vor deveni realitate, ființa umană nu-și va mai putea ascunde intențiile și gîndurile în spatele unor gesturi. Cel care va gîndi asemenea unui animal se va transforma în animal, prin puterea gîndului. În foarte scurt timp, cei care sînt conștienți de puterea gîndului din această nouă dimensiune vor bloca toate formele de socializare, încercînd să împiedice oamenii să se unească într-un singur gînd pozitiv și perfect sincronizat. Prima țară care se va ridica din această mocirlă prin gînd telepatic sincronizat va fi România. Este momentul să conștientizați faptul că gîndul pozitiv, gîndul constructiv poate aduce iluminarea și libertatea primordială.
Ați trăit în dimensiunea unde erați total controlați. Acum, trecînd la o vibrație superioară, controlați cu mare atenție ceea ce gîndiți. Va fi o mare schimbare pe Pămînt, totul depinde de ceea ce emite fiecare suflet, fiecare esență de pe această planetă. Nimeni și nimic nu va mai putea ține omenirea în captivitate. Cei care-și doresc dictatură o vor avea, dar nu aici, pe Pămînt.
Sfatul nostru: gîndește ca o entitate, asemenea Creatorului și vei trăi în armonie și pace. Dacă gîndești negativ, în negativ te vei transforma.
Alexandru Ștefan