Clopotarul dacilor 409

 






          Mulți dintre cititorii blogului întreabă ce înseamnă Dimensiunea a Patra și de ce trebuie să trecem din actuala dimensiune? În altă ordine de idei, se naște o altă întrebare: Dacă tot plecăm din Dimensiunea a Treia, de ce vin alte suflete aici, la întrupare? Care este, de fapt, scopul acestei reveniri pe Terra? Cu aceste întrebări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.

         Pînă de curînd, omenirea era sigură că reîncarnarea sau renașterea pe Terra sînt dirijate de către Creator. Vă putem comunica faptul că această lume se ghidează diferit față de descrierea din cărțile voastre sacre. În acest spațiu, reîntruparea este legată strict de voința reală a unei persoane, care își analizează energia acumulată, acțiunile întreprinse și locul renașterii. Orice ființă care-și creează, în timpul unei vieți, un cîmp înalt de energie ce se stochează în acest spațiu, îl va putea folosi pe parcursul următoarei existențe.

Prima Dimensiunea în care pășește sufletul este asemenea unei grădinițe de copii, unde ființa umană trăiește ca într-un fel de Rai.

În Dimensiunea a Doua, omul învață cum să evolueze pe Terra.

Actuala Dimensiune – a Treia – este asemenea examenului de bacalaureat, iar cine nu-l promovează va rămîne ca energie parazitară în acest spațiu.

Trecerea dintr-o dimensiune în alta este foarte simplă, o altă dimensiune este asemenea unei alte țări, unde se trăiește mai bine.

Dimensiunile a Patra și a Cincea se află tot pe Terra, dar fără energii care parazitează sufletul. Cei care se ridică la vibrații înalte se numesc locuitori ai lumilor astrale.

La Nivelul 6 este dezvăluită intrarea în multe lumi ale spiritelor cu diferite realități paralele. Există niveluri ale spațiului colectiv ce reprezintă unitatea ființelor vii. La alte niveluri, este dezvăluită oportunitatea de interacțiune cu multe fluxuri de energii. Ființa umană are de parcurs 16 dimensiuni pînă cînd atinge nivelul de integritate al lumilor astrale. Numai după terminarea facultăților astrale este dezvăluită posibilitatea unei cooperări fructuoase cu întregul Univers.

Viața corpului fizic în toate aceste 16 dimensiuni este limitată, important este ca sufletul să-și îndeplinească sarcinile în care s-a angajat în fiecare dimensiune. Pentru a nu rămîne ancorați în dimensiunea unde ați trăit este important ca, în momentul morții, să vă dezlegați de religiile care propovăduiesc pedeapsa sufletului. Trecînd în neființă, numai sufletele libere pot accesa orice dimensiune din cele 16.

Sfatul nostru este: revenirea în acest spațiu este voluntară. Dacă ați venit de bună voie pe Terra, comportați-vă ca niște ființe ce aduc Lumina. Întunericul vă rătăcește, întotdeauna.

Alexandru Ștefan