Clopotarul dacilor 411

 





        În cele patru dimensiuni se află și lumea noastră și,într-o bună zi, ne vom ridica și noi în dimensiunile superioare. Curiozitatea mea este: cu ce nivel de gîndire vom intra într-o altă dimensiune dacă, aici unde sîntem acum, nu cunoaștem nici pe Alfa nici pe Omega. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă. Răspuns:

Fiecare suflet are o misiune și un punct de sprijin, care este coordonat de Creator. Punctul are sens doar atunci cînd spațiul gol din jurul sufletului este plin de gînduri și fapte care coincid cu planul Divin. Postulatul de bază al iluminării este: orice suflet poate atinge desăvîrșirea dacă deja conștientizează faptul că realitatea nu se schimbă niciodată fără motiv. Ciclurile prin care treceți nu vă schimbă, ci doar dau impresia de mișcare fiindcă v-ați îndreptat numai în direcția materiei. Oamenii se nasc și mor și, din punctul de vedere al observatorului mediu, nu are nici un sens. Dar, din punctul de vedere al celor iluminați, există un sens pentru că, în toate spațiile, legea conservării este respectată -  nimic nu merge nicăieri și nimic nu se întîmplă în zadar.

Tot ceea ce există în percepția voastră și, prin urmare, se mișcă, sînt proiecții din spațiul gol. Din această cauză, percepeți doar o parte din ceea ce există în realitate. Cînd o să conștientizați ce este în realitate o să schimbați percepția și lumea din jurul vostru la adevărata natură a realității. Este simplu - dacă percepi și privești magic, tot ceea ce este în jurul tău devine viu. Adică, precum un mic creator, localizezi zonele unde nu există viață și, după tine, fă ca totul să înflorească. Apoi, în scurt timp, vei descoperi locul tău în această dimensiune, sarcinile și obiectivele sufletului. Întreaga societate este alcătuită din lucruri care, pe marea majoritate, îi scufundă în mocirla stagnării. Viața de zi cu zi este și nivelul vostru de evoluție. Depistează la ce nivel te afli în această lume și încearcă să te ridici.

Trebuie să știți că voi sînteți celulele unui întreg și ar fi bine să faceți ceva util pentru voi înșivă. Viața fiecărei ființe umane este diferită și numai prin auto-observare poți alege o cale superioară.

Magia vieții reprezintă o cale de întoarcere spre nemurire. Chiar dacă nimerești în iad, tinde către spirit și de acolo se pot  aduce trofee. Pe măsură ce te îndepărtezi de punctul primordial se activează toate nivelurile noi cu capacități paranormale.

Așadar, cea mai înaltă cale pentru o ființă și, prin urmare, pentru evoluție, este conștientizarea faptului că toate ființele de pe Terra au grade diferite. O mică parte – ce reprezintă miezul națiunii – se află în acțiune și vor dobîndi fructul nemuririi. Publicul rămîne pentru următorii actori, iar tu nu trebuie să-ți arzi energia cu ei.

Sfatul nostru: acum este timpul pentru ridicarea sufletului tău; neghina are un anumit rol.

Alexandru Ștefan