Clopotarul dacilor (1)


             Omul s-a făcut stăpîn pe Creaţia Divinităţii

A sosit timpul schimbărilor universale. Se vede cu ochiul liber tot ceea ce se petrece pe Pămînt şi în spaţiu, dar omul continuă să rămînă ancorat în grija zilei de mîine, neputincios să observe semnele care-l îndeamnaă, în fiecare clipă, să se trezească. De fapt, ce s-a întîmplat cu noi? Nimeni nu mai crede în nimic – poate din cauză că ne-am amăgit unii pe alţii – dar, ce avem cu Dumnezeu? Este Universul Lui, sîntem şi noi o părticică din creaţia Sa dar, cînd este vorba despre o reformă universală, sîntem singurii din Univers ce ne opunem cu vehemenţă schimbărilor Divine.
Dacă Pămîntul este Creaţia lui Dumnezeu, de ce ne-am făcut stăpîni pe el? Poate Creatorul doreşte să revină pe Pămînt doar pentru o zi, dar vrea să se simtă ca la El acasă. Nu cred că omenirea i-ar permite aşa ceva...ne-am deprins, cu toţii, să fim stăpîni pe ceea ce nu-i al nostru  şi-L obligăm pe Dumnezeu să ia cu forţa ceea ce-I aparţine.
Polii magnetici se modifică de la o zi la alta, păsările nu mai găsesc drumul spre casă, s-au încălcit toate iţele pămînteşti, dar omul tot nu vrea să creadă că aşa ceva se poate întîmpla. Dacă s-a constatat că ziua are deja 16 ore, înseamnă că timpul se comprimă şi poate că ar trebui să ne accelerăm gîndirea.ce ar trebui, de fapt, să facem? Să ştim, în primul rînd, ce se petrece în spaţiu şi, dacă nu ne informează nimeni, trebuie să ne informăm unii pe alţii. Din informaţiile lăsate de îaintaşii noştri aflăm că:
-         Alinierea planetară ce va avea loc în decembrie 2012 nu seamănă cu cele precedente şi, odată cu sfîrşitul anului galactic, Pămîntul va trece prin Hornul Universal. Evenimentul are loc o data la 820 de milioane de ani pămînteşti şi durează 50 de zile. Din momentul intrării Pămîntului în Calea Lactee, are loc „alegerea seminţei de neghină” – omul din pămînt se va separa de acel din pulbere.
-         Apropierea Pămîntului de Calea Lactee le va permite oamenilor din pulbere să primească informaţii din Univers ca să se pregătească de trecerea într-o altă dimensiune. Pulberea din Calea Lactee este asemănătoare cu structuta corpului uman şi, fiind nepătată, îl poate aduce pe om în starea în care a fost conceput de Dumnezeu, adică i se va activa ADN-ul.
Pentru mulţi, va fi sărbătoare cînd se vor activa toate centrele  energetice ale corpului uman – omul va deveni un mic Dumnezeu şi va putea face faţă schimbărilor care se vor petrece în Cosmos.
Cred că fiecare dintre noi are o şansă unică de-a ieşi din acest spaţiu limitat şi de-a trăi alături de Divinitate.  Totul depinde numai de noi.
                                                                   Alexandru Ştefan