Clopotarul dacilor 278Dacă asteroidul uriaș care venea peste noi s-a răzgîndit și nu a mai distrus Pămîntul, cei care conduc lumea au decis să o distrugă prin declanșarea celui de-al treilea război mondial. Cu aceste frămîntări și întrebări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă:
De fapt, cine conduce lumea – americanii sau rușii?
Pe Pămînt, nimeni nu are putere aupra Creației Divine. Energia negativă care se acumulează pe Pămînt din cauza faptelor distructive ale oamenilor clocește într-o sferă care, la un moment dat, se sparge ca o bubă. Cine suferă din cauza durerii acestei afecțiuni acela o va sparge primul, pentru a fi cu un pas înaintea celorlalți. Ființa umană deține șapte corpuri – unul fizic - care se vede - și șase corpuri subtile care, de multe ori, sînt dezechilibrate din cauza rătăcirii spirituale și a nașterii prin cezariană (atunci cînd nu este cazul). Dacă aceste șase învelișuri, ce reprezintă întregul corp fizic, sînt încîlcite chiar de la nașterea copilului, veți avea un copil legat în totalitate de pămînt. Acești copii cunosc foarte bine capcanele pămîntești și îi rețin și pe acei ce caută ridicarea spre alte dimensiuni. Pe ființele înalte le îngroapă cu onoruri, în cavouri ferecate pentru ca sufletele lor să nu se poată elibera. În astfel de cazuri, acești indivizi urmăresc momentul pentru a se prezenta în locul unde entitățile trebuie să se renască pentru a se naște în locul lor. Corpul fizic trebuie ars pentru ca sufletul să aibă libertate totală. În caz contrar, eliberarea din corp se produce abia după un an de zile, după ce corpul fizic putrezește.
Vreți să spuneți că majoritatea cavalerilor și entităților înalte nu s-au putut renaște deoarece au fost îngropați?
Aceste înalte entități s-au renăscut pe Pămînt, dar mult mai tîrziu decît le era predestinat. În momentul cînd ar fi trebuit să se prezinte pentru o nouă renaștere au venit...netrebnicii. Aceasta este cea mai mare capcană în care se află ființa umană – reținerea corpurilor subtile, în corpul fizic, după moarte. Sufletul locuiește în șapte corpuri materiale și nu părăsește Pămîntul fără aceste corpuri. Cel mai greu corp care se menține de memoria corpului fizic este cel mental. După moartea fizică, sufletul va deține tot șapte corpuri, dar calitatea lor va fi alta. Cu cît ființa umană este mai evoluată și eliberată după moarte prin arderea corpului fizic, cu atît mai repede va avea acces fără restricții în cele șapte dimensiuni.
Ce reprezintă aceste șapte dimensiuni? Dați-ne un răspuns în așa fel încît să putem înțelege cu mintea noastră
Cum este așezat curcubeul pe cer la fel sînt așezate și cele șapte dimensiuni – după forma păpușii rusești matrioșka. Imaginați-vă un lift care face legătura cu toate aceste șapte ceruri. După cum ai muncit pe Pămînt, în acea dimensiune ești adus cu liftul; răii sînt întorși înapoi ca să-și schimbe destinul, iar cei evoluați pleacă spre dimensiunile mai avansate.
Dacă spuneți că noi, pămîntenii, nu avem puterea deciziei asupra Creației Divine, de ce permiteți ca oamenii buni să sufere?
Dimensiunea voastră reprezintă un incubator unde selecția de ridicare se face prin voință proprie. Dacă am interveni din exterior, ridicarea s-ar considera artificială, de aceea vă comunicăm să vă eliberați singuri din gheara acestor ciocoi.
Ce putem face noi, ca suflete, pentru a schimba această situație?
1.    Ardeți-vă morții. Prin îngroparea trupului, corpurile subtile sînt reținute artificial în acest spațiu.
2.    O mișcare populară sub deviza nemurirea ne aparține ar uni multe popoare în credința primordială a strămoșilor voștri.
3.    Ridicați un templu pentru nemurirea sufletului, care să nu reprezinte nici o religie.
Care vor fi consecințele războiului ce pare că a început? Ce se va întîmpla cu România și Republica Moldova?
Din acest conflict, rușii vor ieși învingători. După ce americanii și rușii vor împărți sferele de influență în lume, situația se va normaliza. România se va uni cu Republica Moldova după ce, la conducerea acestui din urmă stat va veni o femeie.
Sfatul nostru este să vă concentrați la cele trei puncte recomandate de noi. Restul – îl vor face alții.

Alexandru Ștefan