Clopotarul dacilor 279

              Codrii și viile își vopsesc în liniște frunzele, pentru ca Măria Sa Toamna să înceapă țesutul covoarelor pe care le admirăm atunci cînd pășim peste această artă inedită a naturii. Mergem prin timp fără a observa frumusețea anotimpurilor și numai atunci cînd puterile corpului fizic se epuizează ființa umană înțelege că i se apropie sfîrșitul.
         De ce resursele energetice ale omului sînt atît de limitate încît mulți dintre semenii noștri se simt obosiți încă de la naștere, iar unii se simt bătrîni înainte de-a se pensiona?  Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Pentru ca ființa umană să poată trăi în acest spațiu al Terrei, în scara ADN-ului uman s-a introdus cîte ceva din ADN-ul primatelor. Primii oameni de pe Pămînt s-au desăvîrșit și datorită faptului că au fost vegetarieni. Carnea consumată de oameni activează mai mult ADN-ul primatelor, adică acea părticică ce l-a ajutat cîndva pe om să se adapteze în această dimensiune a Pămîntului. Unicul sfat lăsat de Divinitate oamenilor a fost să nu mănînce nimic din ceea ce poartă în vene (sînge).
Vreți să spuneți că cel mai mare păcat al oamenilor constă în consumul de carne?
Nu este neapărat un păcat, ci o mare abatere de la ceea ce v-a sfătuit Creatorul. Canibalismul și războaiele sînt efectele secundare ale rătăcirii ființei umane de la cele sfinte.
Cu ce s-a alimentat ființa umană la începutul Creației?
Primii oameni erau flămînzi mai mult de cunoaștere decît de mîncare. Iată, însă, o rețetă veche a unui preparat cu care s-au alimentat mii de ani oamenii:
-         Se iau proporții egale de sunătoare, flori nemuritoare, mușețel și muguri de mesteacăn;
-         Se mărunțesc și se pregătesc pînă la răsăritul soarelui, apoi se lasă într-un vas de lut pînă la asfințit;
-         După apusul soarelui, se toarnă apă fierbinte peste ierburi, se strecoară și se amestecă cu miere de albine. Pentru primii oameni, a fost singura hrană înainte de somn.
De ce ființele mai evoluate – extratereștrii – se ascund de om?
Este o mare greșeală să gîndiți că cineva se ascunde de voi. Ființele pe care le numiți extraterestre reprezintă o energie înaltă care poate lua diferite forme. Voi, în dimensiunea voastră, sînteți ca într-un acvariu în care civilizațiile mai avansate privesc cum evoluați.
Vreți să spuneți că, pentru voi, sîntem un fel de exemplu de cum nu trebuie să fii?
Dacă veți continua să consumați carne puteți să gîndiți ce vreți, dar mari schimbări în evoluția voastră nu vor fi. Mulți dintre semenii voștri vegetarieni au reușit să se elibereze de povara cărnii și deja au intrat în contact permanent cu energiile superioare vouă. Treptat, ei sînt inițiați și ajutați să treacă de bariera timpului pentru a fi conectați la alte surse de energie. Este o treaptă de care voi trebuie să treceți cu ajutorul voinței. Fără o alimentație eternă nu puteți obține nemurirea.
Sfatul nostru este: în primă fază, ușurați-vă corpul fizic de povara alimentației grosiere. Cînd animalul din voi se va potoli, ființa umană se va elibera de ceea ce este dependent. Ca să ajungi în Eternitate trebuie să mănînci și să bei ceea ce nu ți-ai dorit niciodată.

Alexandru Ștefan