Clopotarul dacilor 303







După cum se vede, timpul s-a oprit și sufletul, ca un călător fără popas, merge singur prin timp pentru a-și găsi casa și locul său primordial. În căutarea sa spirituală, ființa umană a ajuns să încerce să-l ucidă chiar și pe Dumnezeu. După această cumplită rătăcire, înțelegînd că Dumnezeu nu poate fi ucis, a căzut în genunchi - mai mult de frică decît din credință. De cîteva mii de ani, omenirea așteaptă și speră ca Dumnezeu să revină pe Pămînt. Întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este:
         Oare Dumnezeu ar fi în siguranță, de-ar fi să ni se arate nouă, în această lume rătăcită?
         Cu adevărat, Creatorul nu poate fi ucis și, în spațiile grosiere, se întrupează emanațiile Sale nemuritoare. Deși Dumnezeu nu poate fi ucis, cei care încearcă acest lucru se află la un nivel foarte jos. Dumnezeu a făcut din fiecare ființă un templu în care dăinuie propria religie.
Orice cale laică ce conduce spre Lumină reprezintă un drum către Dumnezeu și nimeni nu trebuie să-i stea în cale. Cei care cunosc astrologia știu că drumul Soarelui este divizat în 12 etape ce corespund celor 12 luni ale anului. Aceste case solare găzduiesc 12 calități ale omenirii, iar una dintre ele se numește casa morții. Nu întîmplător, prima casa cerească este casa vieții, iar ultima – casa dușmanilor. Creatorul a pășit prin casa vieții, învingînd moartea ca să dispară dușmănia din lume. Ce predomină acum în lumea voastră știți prea bine. Creatorul s-a ținut de cuvînt, acum totul depinde de voi.
O întrebare mai...pămîntească: de ce rușii nu ne întorc tezaurul și care a fost soarta lui?
Atunci cînd Rusia era sub invazia bolșevicilor, țarul a evacuat tot aurul în orașul Kazan – statul Tatarstan. Probabil cel mai mare furt de aur din istoria recentă a avut loc în timpul Revoluției din 1917 și, în mod paradoxal, nu a fost comis de către ruși. Dimpotrivă, rușilor li s-a golit visteria, o parte din tezaurul lor luînd calea Angliei, Japoniei și Americii. Tezaurul românesc a fost furat de la ruși și a ajuns în Cehia. Rușii ar avea mult de cîștigat dacă s-ar desecretiza documentele referitoare la evenimentele din acea perioadă.
Încotro se îndreaptă Pămîntul și omenirea și ce ar trebui să facem pentru a fi mai aproape de Creator?
Pămîntul este un suflet mai mare decît ființa umană și are propria misiune de îndeplinit. Sufletele care viețuiesc pe această planetă trebuie să fie în deplină concordanță cu Terra, altfel drumurile se pot despărți. Omenirea trebuie să înțeleagă că cineva o cară în spate, gratuit. Încetați să mai aveți pretenții față de acei care vă ușurează drumul desăvîrșirii. Simplitatea și iubirea reprezintă cheile succesului. Sfatul nostru: fiți ca un izvor, care nu se întreabă cine-i bea apa, pur și simplu, izvorăște.

Alexandru Ștefan