Clopotarul dacilor 308

         În momentele cruciale ale existenței, străbunii se consultau cu oracolele. Ruptura dintre om și învățăturile antice a dat naștere unei lumi artificiale, care are numai pretenții și nici o obligație. Vrem și cerem să ne apere cineva fiindcă am devenit neputincioși în fața celor care ne amenință. Cerșim de la toată lumea și nu ne este rușine că nu muncim pentru a ne întreține copiii etc. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă:
         Noi, ca omenire, am ajuns într-un punct mort sau mai există o șansă ca să fim de folos Universului?
         La ora actuală, pe Terra funcționează legea junglei, iar cei slabi s-au adăpostit la umbra celor puternici. Omenirea a decăzut deoarece copiii nu mai sînt educați într-un mod benefic pentru ei și întreaga planetă, iar Pămîntul a fost transformat în incubator. Ființa umană este goală în interior, nu mai există în ea ideea care să o impulsioneze spre noi orizonturi.
         Care este problema noastră, de ce nu mai evoluăm?
În timpul vieții, ființei umane i se promite ceva și, după moarte, nu găsește nimic din aceste promisiuni. Sufletele care vin la întrupare nu mai vor să creadă în nimic fiindcă, în adîncul sufletului, au fost dezamăgite. Pămîntul a fost și este o școală amplă, nu se poate trece ușor peste programa Terrei.
Încă de la zămislire, toată informația care i se aduce copilului trebuie să aibă continuitate. Voi puneți moartea în fața desăvîrșirii, iar moartea oprește sufletul de-a zbura spre libertatea sa primordială. Stagnarea spirituală din timpul vieții șochează sufletul atunci cînd trece de vămile întunericului. Sufletul care devine dependent de cineva (de un alt suflet sau de mai multe suflete) va căuta și după moarte același sprijin. Fiecare dimensiune funcționează după legile sale și nimic din ceea ce este pe Pămînt nu se repetă în altă parte; în caz contrar, totul ar părea doar o poveste copiată la indigo.
Ați afirmat, în meditația anterioară, că ne-ați putea oferi informații din Codex-ul primilor veniți...
Puterea Supremă le-a vorbit fiilor Săi:
Sînteți esență Divină din taina Întregului nemuritor
Cuvîntul dat și cuvîntul primit constituie Legea Eternității
Vă binecuvîntez să cercetați întreaga Creație și să semănați acolo veșnicia
Să fiți asemenea Mie în tot
Cel ce va încălca porunca se va rătăci
Nu vă atașați de nimic fiindcă totul vă aparține
Iubiți toată Creația precum sînteți și voi iubiți
Cei puternici nu luptă, ci ocrotesc
Pe cei ce se vor naște din voi îndrumați-i să ajungă la Moșul.
Sfatul nostru: nu grăbiți primirea întregului cod căci veți trece peste el în mod artificial.

Alexandru Ștefan