Clopotarul dacilor 329


Am încercat să înțeleg cum priviți voi, cei din dimensiunile superioare ale Pămîntului, materia în care sîntem atît de ancorați. Dacă ne tot repetați că materia se află doar în mintea noastră, cum ar fi corect să reacționeze o persoană cînd este prădată? Să-i spună hoțului: ia tot ce vrei, oricum ceea ce vezi nu există? Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.Materia a fost statică atîta timp cît a poposit conștiința în ea. După activarea conștiinței, s-a transformat în creație. Voi doriți să aveți acces în cele mai înalte dimensiuni ale Universului, dar cu o conștiință adormită. Trecînd de hotarele iluziei, viața este total diferită de cea de pe Pămînt. 
Care este pregătirea și calea ce-l eliberează pe om din mrejele iluziei? 
În primă fază, sufletul trebuie să conștientizeze că materia este doar o plastilină în care sufletul învață a crea. Modelînd materia, învățați să o priviți cu ochii fizici ca să vă deschideți al treilea ochi. Datorită Ochiului Divin, omul se eliberează, treptat, de materie, conștientizînd că acest spațiu este mic pentru el. 
Care sînt pașii  necesari pentru a înțelege că, în această dimensiune, pierdem timpul în zadar? 
Este foarte important ca informația acumulată în timpul vieții să nu fie uitată. Lumea științifică trebuie să se concentreze și să construiască un aparat care va transfera experiența sufletului ce moare către cel care se va naște. Aparatul va depista traiectoria sufletului și locul nașterii sale. În aceste cazuri, sufletul care muncește toată viața se va bucura, în existența următoare, de tot ceea ce a agonisit. Desigur, în mod automat, vor dispărea și moștenirile pe care astăzi le primesc, de multe ori, cei care nu le merită. Copiii din microcosmosul mamei vor fi pregătiți, iar majoritatea părinților vor putea intui cine a fost și cine este sufletul care este copilul lor. Fiecare neam trebuie să aibă șiragul său energetic, prin care să dea posibilitatea sufletelor ce au contribuit la formarea sa, să revină în acest spațiu. Numai prin astfel de canale energetice circulă toată experiența întregului neam din care proveniți. Este o temă profundă și trebuie să conștientizați că, nimerind în alte canale energetice, aveți statutul unui simplu trecător. Accesul la informație este liber, dar descifrarea ei este imposibilă pentru un nou venit. 
Vreți să spuneți că nu este bine ca o fată din România să se căsătorească cu un african? 
Fiecare suflet are liberul său arbitru, poate face ce vrea. În iluzie, totul este permis dar, dacă vorbim despre ridicare, totul contează. Sfatul nostru este: dacă cereți sfaturi, urmați-le. Altfel, veți pierde și ultimul tren. Pomii din livadă înfloresc primăvara la fel, dar fructele, cînd se coc, au gusturi diferite. 
Alexandru Ștefan