Clopotarul dacilor 356



Se apropie vara și toată lumea pornește spre mare. Imi place marea, dar prefer să petrec mai mult timp la munte. Pădurea, cu farmecul ei, ascunde diferite floricele, iar păsărelele te trezesc de draga dimineață, cu cîntecul lor sublim. Este un mic paradis, din care oamenii au fugit și acum caută cu înfrigurare un refugiu, în adîncul naturii, măcar pentru două zile. Întrebarea și frămîntarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este:

         Oare Raiul din care am fugit cîndva este tocmai orașul-Iad de astăzi cu toate…peripețiile lui?

Mulți dintre oamenii care au venit de la sat și s-au stabilit la oraș nu se regăsesc printre cei ce s-au născut și trăiesc, de cîteva generații, în această comunitate. Un tînăr care pășește dintr-o lume în alta trebuie să fie pregătit deoarece orașul de astăzi reprezintă un fel de iad.

Locul nașterii este legat și de datoriile destinului?

Părinții și locul nașterii sînt strict legate de nivelul energetic cu care ați venit la întrupare. Multe suflete cu datorii karmice vin către cei care le-au rămas datori din viețile anterioare. Un fiu care-și exploatează părinții pînă la adînci bătrîneți va plăti dublu în existența următoare.

De ce se nasc atît de mulți copii autiști?

Multe afecțiuni sînt consecințe ale faptului că, în timpul gravidității, mamele sînt infectate cu frica de a pierde copilul sau de a-l naște cu boli incurabile. Pînă la naștere, acești copii au fost perfect sănătoși dar, la naștere, din cauza fricii mamelor lor, au rămas cu corpurile subtile în partea irațională a lumii din care facem parte. Ei pot reveni în acest spațiu datorită iubirii și a lucrurilor de care sînt foarte interesați. Nu faceți o dramă din faptul că este autist copilul. Comunicați telepatic cu el și încercați să-l aduceți cu prezența în dimensiunea în care vă aflați. Acești copii nu sînt bolnavi, ei trăiesc cu corpurile subtile într-o lume paralelă. Corpul fizic a venit în acest spațiu cu ajutorul mamei care l-a născut dar, întregul lui univers se află în altă parte. 
Concluzia noastră este: nu există oameni bolnavi, există numai diagnostice.  
Alexandru Ștefan