Clopotarul dacilor 366


       


  Știm deja că, în Antichitate, au fost ridicate multe construcții, de către civilizații mult mai avansate - din toate punctele de vedere - decît noi, actualii locuitori ai Terrei. Astăzi, întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este:
De ce noi, ca ființe umane, am rămas atît de înapoiați față de atlanții care au trăit cîndva pe Terra?
Pămîntul este total diferit de tot ceea ce există în Univers. Această minunată planetă a fost considerată Divină încă de la începuturi și ceilalți locuitori ai Universului ne priveau ca pe fiii/fiicele Creatorului. La un moment dat, gradul înalt de evoluție al planetei Pămînt și al fiilor de Dumnezeu a atras invidia celor de pe planetele Orion, Marte și Faeton. De aceea, au făcut alianțe cu alte planete și au atacat Pămîntul. Alături de cei ce vin din vița nobilă, Terra a suferit mult încă de la începutul Creației. Văzînd că nu sînt capabili să distrugă Pămîntul, au încercat să-i modifice genetic pe pămînteni și, de data aceasta, au reușit. Creatorul ne-a ajutat să evoluăm într-un loc unde cei din spațiu nu au acces la noi. La ora actuală, 70% dintre locuitorii Terrei au suferit modificări genetice.
În intervalul 2019 – 2025 va fi vizibilă pe cer steaua dansatoare, care va ridica vibrația Terrei și a pămîntenilor. Ca urmare, pielea oamenilor va căpăta o altă culoare, iar cei care au devenit roboții cotropitorilor vor pieri.
Cei de pe planeta Orion intenționează să provoace o catastrofă ecologică pe Pămînt. În acest scop, ei se vor prezenta drept salvatori, dar scopul lor va fi să evacueze pămîntenii pe o altă planetă, care se află deja în apropiere.
Terra nu a fost învinsă niciodată, voi sînteți grănicerii Divini, ce stați la hotarele Creatorului și, într-o bună zi, veți fi răsplătiți din plin. Călătoria voastră spre noi va fi posibilă dacă veți construi o cameră cu oglinzi care vă micșorează de o sută de ori. Camera trebuie să fie împărțită în două – partea care micșorează și partea ce mărește de o sută de ori. Prin mărirea sau micșorarea corpului fizic, ieșiți de sub tiparele creierului uman. Creierul este capcana în care stați ancorați și, atunci cînd îi modificați programele, nu vă mai poate ține captivi. Tot ceea ce aveți ați dobîndit singuri. Cînd pămîntenii încep să evolueze, acei care nu vă doresc binele încearcă să vă tragă înapoi, spre Epoca de Piatră.
Sfatul nostru: lucrați asupra sufletului și nu abandonați niciodată ideea că sunteți fiii și fiicele Creatorului. Va veni ziua cănd vă veți convinge că noi v-am spus Adevărul.
Alexandru Ștefan