Clopotarul dacilor 365






         Fiecare din noi reprezintă o taină în acest mare Univers. Veniți din alte galaxii, încercăm să înțelegem de ce sîntem aici, cu ce scop am venit în acest spațiu. Am devenit atît de preocupați de aspectele exterioare încît am uitat cu ce bogăție interioară am venit pentru a schimba această lume.
Mulți dintre noi nu mai pot iubi…au pierdut darul iubirii ca urmare a primului eșec sentimental. Adeseori, ființa umană asociază iubirea cu ceva rău, ce i s-a întîmplat cîndva și, din acest motiv, cînd vede oameni fericiți, are convingerea că acea stare este falsă sau temporară. Oamenii care nu mai cred în sentimente nu pot concepe că realitatea în care trăim vine din interiorul nostru. Treptat, ei devin o copie a exteriorului în care trăiesc și pierd darul creației interioare. Cu un astfel de robot nu poți să discuți despre călătoria în timp sau despre o lume irațională. Odată cu desăvîrșirea sufletului, corpul fizic se supune conștiinței umane, care îl scoate pe om din mrejele iluziei.
Unii dintre semenii noștri, neavînd pe cine să judece, se judecă pe ei înșiși. Se ancorează mental la aspectul corpului fizic, începîndu-și ziua cu gîndul că, „dacă aș fi mai frumoasă, aș avea mai mult succes”. Aceste programe din creierul uman necesită o resetare, urmată de o schimbare radicală a modului de a gîndi. În caz contrar, orice episod negativ pe care îl vedeți cu ochii fizici o să vă trezească suferințele trăite cîndva.
Dacă o situație se repetă, nu vă concentrați la persoana care vă provoacă suferința, ci la posibilitatea de-a rezolva acea problemă neplăcută. Nu uitați că ați venit în acest spațiu pentru a învăța cum să creați chiar și din situații neplăcute. Cîndva, dolmenele îndeplineau rolul unui filtru, care-l elibera pe om de energiile grosiere. Toate energiile neechilibrate vor fi o mare povară pentru om, în existența următoare.
Este posibil să existe un strop de adevăr în scrierile vechi, cînd se menționează că energiile rele se ard prin foc, adică trecem prin iad. Așadar, în existența actuală, dacă vă numărați printre cei răi, nu vă grăbiți să-l blamați pe…Aghiuță căci nu se știe pe mîna cui veți ajunge.
Alexandru Ștefan