Clopotarul dacilor 364


         


Ancorați în materie și legați de cîmpul magnetic al Terrei, nu reușim să găsim calea spre alte dimensiuni. Am observat, la persoanele care tind spre sfere înalte, că nu pot trece de la teorie la practică din cauza fricii – frica de necunoscut. În urma unei meditații, întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este:

         Nu putem călători în timp, nu cunoaștem levitația, nu reușim să recunoaștem nici măcar calea spirituală urmată de strămoșii noștri…care este cauza acestei stagnări spirituale?

         Fiecare popor de pe Terra a folosit – drept ghid spre alte dimensiuni – simbolurile esoterice moștenite de la înaintași. Fiecare dimensiune are hotare, iar trecerea este posibilă numai dacă te afli la același nivel spiritual. În dimensiunea voastră există mulți oameni evoluați dar, din cauza ignoranței, au neglijat căile pe care călătoreau în timp înaintașii voștri. Frica persistă pentru că unii se rătăcesc în timp și nu mai pot găsi drumul spre casă.

         Ne puteți aminti cum călătoreau în timp strămoșii noștri?

         Există două simboluri ce constituie secretul călătoriei în timp  - oglinda și triunghiul, ce reprezintă trecutul, prezentul și viitorul. Iluminații care intuiesc Calea trebuie să cunoască ordinea obiectelor , modul cum este aranjat triunghiul și introducerea simbolurilor în oglindă. Oglinda trebuie să fie în formă de ou sau spirală pentru ca ființa umană să poată intra în dimensiunea oglinzii. Se formulează o întrebare concretă la care, în primă fază, se primește un răspuns prin intermediul simbolurilor.

         În această dimensiune există oameni care cunosc puterea oglinzilor?

         Da, există dar, din păcate, informațiile sunt folosite de puterea militară pentru a manipula clima și omenirea. Americanii și rușii lucrează intens la astfel de proiecte, așa că al treilea război nu va fi nuclear, ci va fi un război al oglinzilor activate. Această informație este destinată oamenilor evoluați cărora le pasă de această planetă. Căutați și cercetați ce înseamnă puterea oglinzii, forma și semnele care o activează.
Sfatul nostru este: printre voi trăiesc oamenii ce cunosc taina oglinzii activate, găsiți-i și veți putea schimba în bine destinul planetei Pămînt.
Alexandru Ștefan