Clopotarul dacilor 363






După un straniu vis, în care Terra trecea printr-o serie de peripeții, am decis să cer unele lămuriri de la prietenii din Civilizația Vodă.

Așadar, ce ne așteaptă în viitorul apropiat? Vrem să fim pregătiți. Poate fi ceva despre care oamenii noștri de știință nu știu?

De la finele lunii octombrie 2018 pînă la mijlocul lui noiembrie 2018, polii magnetici se vor așeza pe făgașul normal, pentru următorii 26.000 de ani. Acest fenomen va dura 21 de zile, timp în care, din interiorul Pămîntului va ieși o mare cantitate de eter, ce se poate transforma în vijelii puternice și tornade. Soarele Negru – care, de altfel, încălzește Pămîntul – își va schimba traiectoria către Antarctica.

Despre care Soare Negru vorbiți? Este același cu soarele pe care-l vedem zilnic, deasupra noastră?

Pămîntul nu este așa cum credeți voi, ci este mult mai mare și plat. Sub Terra există adevăratul soare – el încălzește astrul căruia îi spuneți voi soare și care este reflexia Soarelui Negru. Acea formă a Pămîntului pe care o cunoașteți voi reprezintă rotația Soarelui Negru în jurul axei sale. Viața există numai în traiectoria anului galactic al Soarelui Negru, restul este acoperit de gheață.

Dar, de ce nu știm nimic despre acest Soare Negru?

Nu este adevărat, au existat multe popoare pe Pămînt care s-au închinat Soarelui Negru – așadar, informația a existat. Acum, este important să fiți pregătiți pentru aceste schimbări climaterice căci omul-robot se pregătește să preia controlul asupra zonelor calde. India și America vor suferi mari schimbări, în acest sens. Cel mai puțin vor fi afectate Spania și Portugalia. Turcia, Bulgaria, Grecia și o parte din România vor trece prin inundații și cutremure mari. În unele state, luna noiembrie 2018 poate aduce scăderi importante de temperatură, așa că este posibil să vă confruntați cu o iarnă aprigă.

Ce înseamnă om-robot și cum îl deosebim de ceilalți oameni?

         Omul-robot nu are capacitatea de a crea – în nici un domeniu, nu are pic de imaginație, se ghidează numai după exemple concrete sau chiar șabloane, nu poate avea emoții, nu poate iubi, nu poate simți iubirea, este capabil să simtă doar plăcerea fizică  și frica.
         Fenomenul de intrare a polilor magnetici pe făgașul firesc va dura cel mult 21 de zile, apoi se va instala liniștea, pentru următoarele cicluri ale întregului eon.
Sfatul nostru este: nu intrați în panică, ci pregătiți-vă pentru o schimbare importantă, tot ceea ce se va întîmpla va fi în folosul vostru.
Alexandru Ștefan