Clopotarul dacilor 362


      



   După o minunată vară indiană, m-am trezit cu un frig ce m-a făcut să stau lîngă focul blînd din șemineul ce înghițea flămînd lemnele. Soarele împrăștie, cu razele sale calde, frigul ce a încolțit natura și mă îndreaptă spre prietenii din Civilizația Vodă cu următoarele întrebări:

Dacă inteligența delfinului este superioară omului, cu ce ne diferim noi de animale?

Toate viețuitoarele de pe Terra, inclusiv animalele care au venit de pe alte planete, au început evoluția cu capacități de gîndire similare cu cea a omului. Nu exista nici o diferență între animale și oameni, în afara faptului că arătau diferit. Intervenția civilizațiilor mai avansate, în ADN-ul uman, a făcut mai mult rău decît bine ființei umane. După acest cumplit experiment, omul a rămas ca un fel de moștenitor al civilizațiilor mai avansate. Avînd convingerea că trebuie să ducă mai departe experimentul legat de ingineria genetică, civilizațiile mai avansate nu au lăsat pe Pămînt secretele sau persoane pregătite în acest domeniu. Cei ce au luat parte la aceste experimente au considerat că materialul pe care-l dețineau, adică sămînța, este suficientă pentru a-i schimba pe toți cei diferiți de ei, prin act sexual. S-au născut oameni cu cap de lup, maimuțe cu corp de om…un fel de grădină zoologică încrucișată și amestecată cu ADN-ul uman. Acesta este, de fapt, Turnul Babel, locul de unde a început războiul între oameni și animalele încrucișate cu ființa umană. Cei care au fost mai deștepți s-au retras în alte dimensiuni și multe specii și-au găsit salvarea în apă. Cei ce-au rămas ca să lupte în acest spațiu sînteți voi, oamenii și animalele care trăiesc în jurul vostru. Într-un fel sau altul, ființa umană a cîștigat acest război, dar cu afecțiuni care vă dau multe bătăi de cap, la ora actuală. Animalul modificat genetic a revenit la forma sa primordială, iar ființa umană s-a transformat în animal sexual. Animalele au preluat de la oameni ceea ce le aparținea – actul sexual moderat adică numai cu scopul de a avea urmași.
Priviți ce face, astăzi, omul și priviți ce face animalul. Femeia era barometrul, care stabilea cînd trebuie să se nască copiii. Acum, femeia începe un adevărat maraton sexual, ce nu se sfîrșește nici după ce intră la menopauză. Animalele s-ar îngrozi văzînd cît de mult sex fac oamenii comparativ cu ele. Treptat, această cădere va aduce femeile în situația de-a nu mai putea avea copii.
Omenirea a decăzut spiritual și se află mai jos decît energia animalică. Dacă această situație nu se va schimba, animalele vor prelua, în scurt timp, puterea în spațiul vostru.
Sfatul nostru este: ridicați-vă din această mocirlă trupească, prin desăvîrșirea sufletului. Controlați stările și emoțiile care vă fac să vă abateți de la drumul evoluției. Preluați controlul asupra corpului fizic și veți reuși.
Alexandru Ștefan