Clopotarul dacilor 373


         


Viața pe Pămînt este o experiență care ne ajută să ne cunoaștem pe noi înșine. Tot ceea ce ni se întîmplă este proiecția gîndurilor noastre, care ne apar în cale spre a ne lărgi opțiunile în viață. Cînd creierul nostru nu mai produce idei noi, viața se repetă. Acest lucru înseamnă că noi pășim dintr-un veac în altul, retrăind la nesfîrșit aceleași evenimente pe care le-am trăit deja, în viețile anterioare. Cu aceste frămîntări și întrebări m-am adresat prietenilor mei din Civilizația Vodă.

         Ne mai putem considera urmașii civilizațiilor înalte ce au trăit cîndva pe Pămînt sau am ajuns doar o umbră a lor?

Fiecare civilizație ce a trăit cîndva pe Terra a plecat, la terminarea școlii, fără a lăsa un reprezentant în acest spațiu. Voi sînteți ultima civilizație care va închide cercul evoluției pămîntești. În spațiul cosmic s-a născut al doilea soare, ce se va contopi cu actualul soare. Acest an este foarte important pentru pămînteni fiindcă nu se știe cum se va comporta soarele nou. Nu vă mai așteptați la clima blîndă pe care ați avut-o pînă de curînd. În dimensiunea voastră, totul depinde de modul cum se va transfera lumina de la un soare la altul. Soarele nou dorește ca ființele negative de pe Pămînt să dispară, iar bătrînul soare încă îi apără pe toți.

De unde atîta lume rea pe Pămînt?

         La începuturi, toată Creația a fost bună. Întrecerea și invidia fiilor față de Divinitate ne arată diferența dintre Dumnezeu și Creația Sa. Sînteți o civilizație născută din fii de Dumnezeu și, dacă unii dintre fii s-au luat la întrecere cu Tatăl lor, nu putem avea mari pretenții de la voi. Aveți dreptate – sînteți asemenea Creatorului, dar vă asemănați numai dintr-un anumit punct de vedere, la restul – mai aveți mult de lucru. Odată cu activarea vulcanilor, vor începe și numeroase conflicte între popoarele lumii. Este greu de spus ce se va întîmpla cu voi, cu Pămîntul…totul se află în mîinile Creatorului.

Sfatul nostru este: cînd ți se pare că totul se termină, lasă răul într-o parte căci nu te reprezintă. Altfel, tu vei ajunge un reprezentant al răului și vei pieri odată cu el.
Alexandru Ștefan