Clopotarul dacilor 374


         


Constat că temperaturile din atmosferă doboară zilnic recorduri. De altfel, temperaturile sînt ridicate și in politică. Despre starea vremii, meteorologii nu mai știu ce să ne mai comunice și nu prea mai nimeresc prognozele. Ne-a rămas un singur canal de informare – prietenii din Civilizația Vodă, cărora m-am adresat cu următoarele întrebări:

         Ce se întîmplă în Republica Moldova și care vor fi consecințele luptei pentru putere si pentru controlul asupra țării?

Republica Moldova este un centru energetic foarte important pentru Federația Rusă. Dacă veți privi înapoi, în istorie, veți afla că toți prim-secretarii URSS treceau prin Moldova înainte de-a fi confirmați în funcție. Însuși Ștefan cel Mare s-a folosit de acest canal energetic pentru a cîștiga războaiele cu turcii. Dimitrie Cantemir a fost la Țîpova împreună cu țarul rus, pentru a cere ajutor de la strămoși, dar a pierdut războiul pentru că a încălcat legea nescrisă de a nu aduce un străin de neam în lăcașul străbunilor. Din acele vremuri, rușii se folosesc de acest canal energetic pentru a domina lumea. Din păcate, românii nu-și cunosc destinul și nici puterea energetică a pământului pe care l-au moștenit.

Dacă s-ar trezi măcar 7 dintre cei 24 de înțelepți pe care i-a avut cîndva acest popor, ei ar putea schimba destinul omenirii. Un conducător care ne trădează neamul și țara nu va fi tolerat de energia strămoșească. Valul de la Chișinău va trece și peste România, ceea ce vedem acum este doar furtuna care precede urgia. Lunile august și septembrie ale acestui an vor fi foarte fierbinți pentru Marea Neagră și  pentru întregul spațiu românesc.

Sfatul nostru este: mobilizați-vă energetic, fiți un întreg și nimic nu vă va putea învinge.
Alexandru Ștefan