Clopotarul dacilor 375






Odată cu dispariția entităților ce aparțineau Ordinului de taină IO VODĂ a dispărut și libertatea poporului român. Majoritatea așa-zișilor încoronați ai neamului au fost, ani la rînd, vînduți dușmanilor acestei nații. Astăzi, întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este:

         Poporul nostru a devenit sclav pentru veșnicie sau mai avem șansa de-a ne ridica?

         Libertatea este o mare responsabilitate, oamenii care poartă în ADN-ul lor gena de sclavi se vor întoarce în sclavie. Fiecărui om din Școala Pămînt i s-a oferit șansa de-a deveni liber. Prin evoluție, Pămîntul – împreună cu toate viețuitoarele sale – trece dintr-o dimensiune în alta. Oamenii care nu înțeleg ce înseamnă libertatea vor ajunge într-o dimensiune unde vor fi exploatați fără încetare. Numai un suflet liber poate fi fericit. Dacă întîlniți un om din țara voastră, care este liber și fericit, înseamnă că, treptat, întregul popor se va elibera.

         După cum îmi răspundeți, am impresia că nu vedeți nici un om liber și fericit pe meleagurile noastre…așa este?

         Multe entități libere trăiesc pe tărîmul vostru dar, din păcate, nu își cunosc misiunea pentru care au venit pe Pămînt. Un suflet liber, ce-și cunoaște misiunea, nu va fi indiferent la nimic din ceea ce se întîmplă în țara sa. Este timpul să vă treziți și să vă zidiți viitorul. Aveți capacitatea și energia necesare, trebuie doar să credeți și veți reuși.

         Dacă tot vorbim despre viitor – urmează alegerea președintelui țării și sînt mulți candidați…pe cine ar trebui să alegem?

Anul care va veni va aduce sărăcie și ar fi bine să puneți cîte ceva deoparte. Cel care se află în fruntea statului va intra în turul doi, iar lupta finala se va da între Yin și Yang. Multă vreme, tărîmul acesta a fost stăpînit de energia feminină și, dacă străbunii se vor implica, pot fi mari surprize la alegerea președintelui.
Sfatul nostru: încearcă să-ți trezești libertatea și atunci nu vei mai avea nevoie să fii condus de cineva.
Alexandru Ștefan