clopotarul dacilor 376




În ultima vreme, se spune că jurămîntul celor care se căsătoresc s-a modificat astfel: jur că vom trăi împreună pînă cînd alta/altul ne va despărți. Mai în glumă, mai în serios, trebuie să recunoaștem că, uneori, lucrurile serioase se spun în glumă și că, astăzi, nu mai există cuvînt. Se observă cu ușurință că omenirea și-a pierdut atît cuvîntul, cît și credința. Cu aceste gînduri și frământări m-am adresat prietenilor mei din Civilizația Vodă.

         Ne puteți face o radiografie nouă, românilor, pentru a înțelege în ce anume sîntem ancorați și care infecții ne încurcă în evoluția spirituală?

Universul este condus de un mare dirijor, pe care voi îl numiți Dumnezeu. Toți pămîntenii formează o orchestră uriașă și, cînd majoritatea cîntă fals, se pierde legătura dintre dirijor și cei ce au impresia că fac parte din Orchestra Divină. Această rătăcire vă transformă din muzicieni în cerșetori. Gîndiți-vă puțin – nici vouă nu vă place cînd cineva apt de a-și cîștiga existența se complace într-o stare vegetativă și cerșește de la voi…  
Dirijorul are nevoie de suflete care-i ascultă piesa și iau parte la zidirea Universului, ce este și propria voastră casă. Sînteți ancorați în bîrfe pentru că sufletul vostru este gol. Cei care mai înțeleg cîte ceva sînt stresați vazînd că sînt conduși de oameni incompetenți și slab pregătiți profesional.
Vă aflați în conflict cu sufletele decedate. Cei mai mulți dintre voi nu cunosc rotația eonului, care este alcătuit din 14 suflete. Unele popoare îl numesc copacul vieții – alcătuit din rădăcină și crenguțe.
 În România, natalitatea va scădea brusc fiindcă cei ce mor nu au posibilitatea de-a se renaște din cauza eonului rătăcit. Copacul care nu rodește trebuie tăiat – despre copacul vieții este vorba. Sufletele care formează întregul copac se renasc prin rotație numai în cadrul eonului din care fac parte. Dacă sufletului i se ia această posibilitate, copacul se usucă ceea ce înseamnă că, în timp, vei dispărea și tu. Singura posibilitate de-a ieși din roata vieții și a morții este desăvîrșirea întregului eon. Singurul popor care a venerat eonul au fost Blajinii, ei se ocupau de rotația eonului și de revenirea celor decedați în acest spațiu.
Sfatul nostru este: găsește copacul din care faci parte și atunci vei trăi veșnic!
Alexandru Ștefan