Clopotarul dacilor 388


         


Ne aflăm într-o situație dificilă…ne-am trezit vînați cu toții de această ciumă a secolului XXl. Toată suflarea din România caută soluții pentru a scăpa de acest virus și pentru a-și proteja apropiații. Nu este momentul potrivit și nici nu folosește la nimic să căutăm vinovați. Trebuie să fim uniți, să nu uităm că sîntem frați și să ne comportăm ca atare. Am hotărît să mă adresez prietenilor mei din Civilizația Vodă și să le solicit ajutor.

Cît timp vom fi prizonierii acestui virus? Ce putem face noi, românii, pentru a ieși din această situație, fără a aștepta ajutor din exterior?

         În primă fază, trebuie să ieșiți din capcana bogăției materiale și să nu vă concentrați asupra pierderilor de ordin material din această perioadă. Materia este singura care poate seduce sufletul în această nișă, este un fel de iad pe Pămînt și o avertizare pentru omenire. Pe acești viruși noi, îi numim primitivi, iar ieșirea din această situație este, de asemenea primitivă. Așadar, există o metodă veche, care s-a folosit în România secolelor XVlll – XlX. Nu vă concentrați asupra producerii unui vaccin, ci a unui ser. Pentru producerea serului-antidot se ia un patogen slăbit – nu contează care anume, poate fi variola sau altceva – și se injectează la animale. De exemplu, calul se îmbolnăvește ușor, i se recoltează sînge și, din anticorpii săi, se va produce serul-antidot. Dacă specialiștii voștri vor lua în serios acest remediu neconvențional, România poate ieși repede din această situație.

Vaccinul pe care-l așteaptă omenirea va veni foarte tîrziu și, din păcate, vor exista multe pierderi de vieți omenești. Desigur, serul nu poate fi păstrat un timp îndelungat. Dar, cînd aveți 200-300 de cazuri, puteți utiliza această simplă metodă și veți vedea că va avea succes în tratarea virusului. Producția  de ser este foarte incomodă pentru companiile farmaceutice. Este important ca sîngele animalului să nu conțină virusuri ce pot infecta oamenii.

Sfatul nostru: în această perioadă, nu vă concentrați în orașele mari, ci încercați să stați undeva, la țară, pînă cînd va trece această furtună.
Alexandru Ștefan