Clopotarul dacilor 389



        


În ciuda eforturilor depuse de întreaga societate pentru a îndrepta lucrurile, pare ca situația actuală o să dureze la nesfîrșit…Este deja clar că ceea ce se întîmplă acum va influența multe capitole din viața noastră, dacă nu acționăm cu prudență, răbdare și toleranță. Viața omului este asemenea unei ape curgătoare, care încearcă să-și găsească drumul spre mare și, obosită de diverse drumuri și numeroase încercări, reușește, într-un final, să afle rîul, spre a se vărsa în mare.

         După ce te-ai străduit să faci tot ce ți-a stat în puteri, fii liniștit și cultivă-ți simțul umorului. Drumul pe care ne aflăm cu toții poate să nu fie perfect, Cerul ne trece printr-o veritabilă radiografie.

Oamenii care trăiesc împreună numai din interes material nu se mai pot tolera, nu se mai suportă în această perioadă de izolare. Mulți dintre acești oameni stau acasă, dar gîndul lor este în altă parte…și știm bine că omul este acolo unde gîndul lui este…

Dacă nu este cunoscut tratamentul și iei orice pentru a te însănătoși, îți faci mai mult rău decît bine și îți prelungești boala. Fiți mai atenți, să nu vă înrăutățiți situația.

România trebuie să depună efort pentru a opri răspîndirea virisului pînă la data 15 aprilie și să putem ieși cu bine din această situație pînă la 1 iunie.

Pune-ți o dorință, stai liniștit, analizează situația cu detașsare și păstrează-ți simțul umorului.
Alexandru Ștefan