Clopotarul dacilor 400



         După o sănătoasă ploaie de primăvară, natura a ieșit din starea sa de amorțire. Totul s-a schimbat în jur și sper că, odată cu natura, vom ieși și noi, oamenii, din aceste greutăți ale vieții. Ni se aduc valuri de informații, multe contradictorii și, ca întotdeauna, adevărul se află undeva la mijloc. De aceea, am decis să-i întreb, în meditația mea, pe prietenii din Civilizația Vodă:

Ce se întîmplă cu Pămîntul, cu omenirea? Nimeni nu mai știe încotro mergem…Ce putem face noi, ca simple ființe umane, pentru a îndrepta situația în bine?

Terra, împreună cu toate vietățile, traversează acum ultimul portal din dimensiunea veche. Omenirea va trăi într-o dimensiune nouă, iar durata medie de viață a unui om va fi 300 de ani. Pînă la finele acestui an, se vor inversa polii magnetici ai Pămîntului. Trebuie să fiți pregătiți pentru a vă purifica sufletul și a modifica corpul fizic după cerințele noii dimensiuni. Este timpul ridicării, nu al căderii. În dimensiunea în care urmează să pășească omenirea nu există războaie, boli, minciună. Ați intrat în Era Timpului Nou, unde omul vechi trebuie să se schimbe, altfel va fi oprit la hotarul dimensiunii actuale. Odată cu intrarea în dimensiunea Adevărului, România va deveni cel mai important centru spiritual de pe planeta Pămînt. Este timpul marilor schimbări în spațiu și trebuie să conștientizați că faceți parte din planul și Întregul Divin și nimeni nu urmărește să vă pedepsească. Acest popas în timp va oferi multiple posibilități pentru meditație și schimbare spirituală. Universul încearcă să vă ajute căci fiecare suflet este o valoare și, dacă reușiți să treziți lumina din voi exact în aceste vremuri sumbre, în lumină veți trăi.

Sfatul nostru: țineți cont de faptul că răul care vi se întîmplă este numai o punte spre propria voastră fericire.
Alexandru Ștefan