Clopotarul dacilor 401




         Am găsit o veche rugăciune, pe care un preot dac i-o citea noului rege, înainte ca acesta sa urce pe tron: Ajută, Doamne, acest orb și activează-i lumina lăuntrică pentru a vedea calea și a putea ghida poporul său. Dă-i, Doamne, înțelepciune și putere ca să vegheze asupra supușilor săi, să nu se cocoșeze din cauza aurului furat.
Rugăciunea este lungă…dar, aceste prime rînduri m-au pus pe gînduri și m-au determinat să mă adresez prietenilor din Civilizația Vodă cu următoarele întrebări:

         Noi, oamenii acestui pămînt, ne mai putem numi POPOR sau am devenit o masă de oameni ușor de manipulat?

         Pămîntul este o școală cu profesori buni, dar și profesori prea puțin pregătiți pentru a-și îndeplini misiunea. Dacă voi observați că ceva nu este în regulă cu lecțiile predate de către cei ce vă reprezintă la nivel înalt, trebuie să găsiți o cale pentru a le arăta unde și cu ce anume greșesc. Daca mass media a devenit trompeta unui singur conducător înseamnă că vă confruntați cu o mare problemă. Concluzia firească ar fi că vă place dictatura și problema se află la voi, nu la cel care vă conduce. Omul speriat este ușor de manipulat. Pe planeta Pămînt există milioane de viruși, dar devine important numai acela care este scos în față. La ora actuală, societatea voastră se comportă ca un struț care, în caz de pericol, bagă capul în pămînt.

         După cum înțeleg, ajutor mare de pe Terra nu prea avem de unde să așteptăm…putem conta pe civilizațiile mai avansate decît noi?

Printre voi trăiesc deja oameni veniți din alte galaxii, există mulți binevoitori, care doresc să ajute pămîntenii, dar și o specie de reptilieni, ce vrea să înrobească întreaga planetă. Lupta va începe în luna decembrie, pentru a bulversa și mai mult omenirea. Pământul își va schimba polii și va trece la un alt nivel, între China și India va izbucni un nou conflict. Pregătiți-vă provizii din tot ceea ce consumați căci urmează o perioadă dificilă pentru întreaga omenire. Anul în curs și anul următor reprezintă trecerea și este posibil ca Pămîntul să-și schimbe rotația ca să intrăm în dimensiunea celor 25 de ore. Orice trecere este anevoioasă, este un fel de cernere, un fel de alegere a seminței de neghină. Celui curat i se vor deschide toate ușile, iar celor care se cred Dumnezeu pe Pămînt li se va arăta cît de mici sînt, în realitate.

Sfatul nostru: nu vă ancorați în materie căci, în dimensiunea în care veți păși, are valoare numai IUBIREA.
Alexandru Ștefan