Clopotarul dacilor 405

 











Se vehiculează, în ultima perioadă, ideea unui nou val de infectări cu virusul care aproape că a schimbat societatea noastră, în acest an. În spațiu, dar și în conștiințele oamenilor, s-a creat un adevărat haos. Știți deja că planeta Pămînt a trecut la un nivel superior de energie. Evident, în dimensiunea respectivă funcționează energii total diferite de cele în care a trăit și a evoluat omenirea, anterior. Odată cu trecerea în această dimensiune, au apărut maeștrii, care vor debloca codurile ce permit oamenilor să-și schimbe destinele.

 În iluzie, entitățile care păzesc oglinda au schimbat matricea – total diferită de cea primordială, cu multiple distorsiuni și încălcări ale programelor de evoluție.

Paznicii oglinzii folosesc cantități mari de energii, care provin din frica oamenilor, pentru a împiedica eliberarea sufletelor din captivitate. În iluzie, chiar și matricea este falsă, fiind acaparată și ascunsă într-o mlaștină de resturi mentale, generată de oameni.

Cele șapte meridiane energetice ale României sînt blocate de frică, ce acționează ca un sigiliu energetic, împiedicînd energiile să se deschidă în spațiu și să pătrundă în sufletele oamenilor.

În plan astral, planeta încearcă să intre în posesia noilor energii, dar este împiedicată de o cantitate uriașă de teamă (frică) emanată de oameni.

Ni s-a oferit ocazia să uităm cine sîntem și acum este timpul să ne amintim și să mergem mai departe fără frică.

Te-ai născut unic, nu muri o copie!

Unicitatea implică responsabilitatea și inițiativa, nu aștepta mana din Cer, așa cum se întîmplă în prea multe cazuri.

În Pașii lui Zalmoxe există un punct: Eu sînt sau mi se pare că sînt eu?

Manifestarea Creatorului este dorința de-a fi; mi se pare că sînt eu este o manifestare a fricii.

Frica nu există, ea este o iluzie, o suflare, o lecție de creștere, o infecție. În același timp, dacă nu vrei să crești spiritual, este o alegere și, dacă nu vrei să-ți asumi responsabilitatea pentru viața ta, o va face altul pentru tine.

A învăța unul de la celălalt înseamnă a realiza experiența ta unică, a cîștiga experiență.

În aceste noi energii care se vor revărsa pe Terra, vom avea senzația că pornim din nou la școală. Dacă vă simțiți capul încărcat cu diferite programe, liniștiți-vă căci ceea ce ați acumulat în spirit nu se pierde.

Sfatul nostru este: eliminați singuri gunoiul din propria minte, nu așteptați ca Universul să facă acest lucru în locul vostru.

Alexandru Ștefan