Clopotarul dacilor (16)

                                     


                                    Credinţa în Zalmoxe ne va salva

          Pe măsură ce ne apropiem de anul 2012, cei care văd şi cunosc semnele îşi pun întrebarea: vom supravieţui? Eu cred că da. Cei care intuiesc planul Divin şi nu se opun schimbărilor universale nu vor suferi. Aşa este legea peste tot – cel mai puternic cîştigă. De la începutul lumii, străbunii noştri au fost în concordanţă şi alianţă cu Dumnezeu; sper că şi la acest eveniment planetar vom fi de partea Divinităţii.
          Din informaţiile pe care le primesc din spaţiu reiese că, în Europa, necazurile vor începe cu un mare cutremur în Turcia. Acest cutremur va provoca un tsunami, care va lovi oraşele greceşti Alexandropolis şi Salonic; replicile care vor urma acestui cutremur vor produce panică în Macedonia şi Albania; valurile Mării Negre vor lovi puternic litoralul bulgăresc şi oraşul Odesa, din Ucraina; inundaţii suportabile vor fi pe litoralul românesc al Mării Negre. Un vulcan se va activa în Italia şi toţi locuitorii Europei vor trece prin sita cerească, timp de 50 de zile.
Oamenii care intuiesc ce va fi - şi nu se tem că vor pieri - se pregătesc spiritual, dar îşi adună şi toate cele necesare pentru a supravieţui. În ajutorul oamenilor din Dacia vor veni strămoşii noştri din civilizaţia Vodă. Cei care nu-l cunosc pe Zalmoxe sînt consideraţi străini şi vor fi îndemnaţi să aştepte ajutorul de la salvatorul în care cred.
Pentru oamenii lui Zalmoxe, se va oferi un loc pe Pămînt – apărat şi conturat energetic – unde se va putea trăi fără probleme; aceşti oameni aleşi vor veni în ajutorul omenirii.
Pînă în anul 2032, cavalerii lui Zalmoxe vor pune bazele unei societăţi noi, pe Pămînt, care va funcţiona în următorii 26.000 de ani, pînă la următorul examen. Se mai spune că mulţi vor fi chemaţi, dar puţin vor intra...e foarte simplu – cîţi cred şi îl cunosc pe Zalmoxe, atîţia vor intra. Este pămîntul nostru, pe care l-am primit moştenire de la Moşul (Duhul Sfînt). Zalmoxe a fost numit Dumnezeul Dacilor, de către Divinitate, prin meritele sale. Aşadar, de ce ar trebui să vină alţii să ne salveze, dacă Divinitatea ne-a lăsat în grija lui Zalmoxe? Nu-i corect să vină cineva în grădina ta sa-ţi facă rînduiala. Fiecare popor se prezintă la examenul final împreună cu avatarul trimis de către Divinitate. Ce este de la Dumnezeu este veşnic. Nu e drept să ne trădăm strămoşii şi Dumnezeul în care am crezut mii de ani. Cine vine din rădăcina neamului se ţine de cuvînt. 
                                                                                               Alexandru Ştefan