Clopotarul dacilor 119



                                 



                                     A sosit timpul schimbărilor 

Zalmoxe îi învăța pe daci că ceea ce este veșnic nu se poate dărîma. Dacă acest pămînt a fost lăcașul lui Dumnezeu și omul – fără voia Sa – s-a făcut stăpîn pe el, cu siguranță că va fi pedepsit. Din scrierile vechi știm despre cum a fost orînduirea Divină în acest spațiu – toate stihiile naturii erau în subordinea zeilor adică a reprezentanților Divini. Omenirea, căzînd în ignoranță, a nimicit tot ceea ce era Divin pe Pămînt. Alinierea sistemului planetar, care se petrece o dată la 25.625 de ani, este de fapt restabilirea ordinii Divine pe Pămînt.
În ordinea Divină a Terrei, entitățile înalte aveau posibilitatea ca, prin evoluție, să devină lumină, care era asemănătoare cu cea a soarelui. Majoritatea sufletelor, odată cu apropierea de acest mare eveniment galactic, trec prin mai multe dimensiuni în același timp. Dorințele omului sunt încîlcite și confuze, mulți trec prin toate stările celor trei dimensiuni într-o singură zi. Cei mai mulți dintre ei nu fac față și sînt derutați de ceea ce li se întîmplă, nu sînt siguri că merg într-o direcție bună. Treptat, hotarele dintre dimensiuni se șterg și tot ce a acumulat omul ca experiență în alte dimensiuni se adună în corpul din dimensiunea în care îți dorești cel mai mult să te afli. Omul trebuie să conștientizeze în care dimensiune se află din punct de vedere al evoluției spirituale. 
Unii spun că se pregătesc de ridicare, dar își fac planuri pentru o sută de ani pe Pămînt…hotărîți-vă odată ce vreți și nu veți avea atîta încîlceală. Odată cu accelerarea timpului, omul trebuie să descifreze semnele, prin intuiție rapidă. Gîndurile noastre proaste, alimentate cu credință, îl pot ancora pe om într-un nivel de energie grosieră. Eliberați-vă din orice capcană care vă aduce suferință. Misiunea fiecărui suflet, la această mare sărbătoare planetară, este să se prezinte fericit, altfel va fi întors pentru a se sătura de suferit.
Trebuie să fim conștienți de faptul că omenirea a căzut sub împărăția minciunii. Reînnoirea lumii se așteaptă acum, la împlinirea vremii, prin ridicarea sufletului la Cer. Dacă toți acești 25.625 de ani sînt considerați un an galactic al soarelui, înseamnă că noi toți trebuie să ne pregătim pentru Anul Nou. Numai că, pe masa festivă, trebuie să punem doar ceea ce am acumulat spiritual. Șampania o vom bea mai tîrziu.
Alexandru Ștefan