Clopotarul dacilor 122



                                          
                                                Ce va fi în 2012 

        Am decis astăzi ca, prin meditație, să intru în contact cu cei din Civilizația Vodă pentru a afla ce va fi cu noi. Am intrebat: cu cine stau de vorbă? Mi s-a răspuns: sînt coordonatorul apelor din Balcani, dețin cheia porților dintre Mărul Roșu și Civilizația Vodă.
I-am spus că sînt îngrijorat fiindcă trăiesc într-o lume nepregătită de evenimentul ce va avea loc la sfîrșitul anului 2012. Răspuns: ce dorești să cunoști? Ce se va întîmpla cu oamenii, cu sufletele lor, ce este de făcut pentru ca ei să fie informați și ajutați?
Tot ceea ce se petrece în Univers este spre folosul sufletului vostru. Odată cu apropierea soarelui de Pămînt se vor șterge hotarele dintre civilizații și voi vă veți trezi într-o bună zi cu oaspeți nepoftiți din alte lumi. În acest moment, puțini oameni de pe Pămînt știu să comunice cu ei. Lipsa de comunicare va produce haos și dezordine, ei nu cunosc frica și, observînd o astfel de manifestare a omului de pe Pămînt, vor crede că le este superior. Corpul vostru fizic este cel mai reușit din toate civilizațiile care vor intra în contact cu voi, este perfect. Misiunea lor este să studieze cum se ajunge la o asemenea perfecțiune a corpului uman, sînt ordonați și mai bine pregătiți pentru acest mare eveniment universal. Pregătirea voastră constă în faptul că nu trebuie să-i priviți ca pe niște animale sălbatice și să învățați să comunicați cu ei prin telepatie, semne și ritm. Odată cu dispariția hotarelor dintre lumi, fiecare civilizație va considera o intervenție străină în spațiul său. Voi, pămîntenii, prin corpul pe care îl dețineți, puteți fi și cu un pas înaintea lor, fiindcă ei visează la un astfel de corp și, prin informația pe care o dețineți, veți deveni stăpîni pe situație. Trebuie să dețineți calmul, pentru a le lămuri că toți sîntem în aceeași situație și trebuie să găsim o cale de ieșire din această bruscă schimbare a Universului. Corpurile lor arată ca niște monștri din filmele voastre animate. Frica va ucide mulți oameni, fiindcă ei consideră frica un gînd ascuns și necunoscut pentru ei. Odată cu schimbarea polilor magnetici, lumea voastră va intra într-o amnezie temporară. Dar, va fi suficient timp pentru oamenii care vă conduc din umbră să vă convertească la religia lor. Cel mai mare rău îl vor face pămîntenilor oamenii care nu pot trăi fără putere. Pămîntul acestui neam este binecuvîntat și, de aici – din Coliba lui Zalmoxe – Dumnezeu așteaptă ridicarea aleșilor Săi la Cer.
Ferice de acei ce cunosc semnele și pe trimișii lui Dumnezeu pe Pămînt. Mulți cred, dar nu cunosc calea, mulți Îl cunosc, dar nu vor să-L recunoască.  
Cînd se termină timpul, trebuie să aveți o hotărîre interioară care este în totală armonie cu sufletul vostru. Misiunea fiecărui suflet este să treacă cu succes prin toate experiențele oferite de Școala-Pămînt ca să se întoarcă și să rămînă veșnic esența Divină în Împărăția Creatorului pentru a descoperi continuu Universul.  
Alexandru Ștefan