Clopotarul dacilor 126                             


                         Alinierea planetelor – o șansă pentru suflet                                     

          Cîmpul magnetic este granița dintre Cer și Pămînt și alte dimensiuni, în care s-a stocat mentalul și descoperirile științifice ale oamenilor; este un fel de scut dintre rațional și irațional.
          Alinierea planetelor include și schimbarea hotarelor electromagnetice dintre toate planetele din Univers. Tot ceea ce este creație umană este trecut prin sita Cerului pentru a defini ceea ce este etern. Un om care ară pămîntul și abia și-a terminat de construit casa gîndește în parametrii lui de activitate. Auzindu-ne acum, ne-ar privi nedumerit și ar zice: aceștia nu au ce face și se ocupă de  filozofie. Vrem noi sau nu vrem, vom fi scoși din parametrii acestui spațiu limitat pentru o altă destinație a sufletului. Omul care cunoaște și crede în schimbările ce se așteaptă va face un salt mare pe scara evoluției spirituale. Toate țările și popoarele care au acumulat pămînt în afara legilor conturate de către Cer vor ajunge în poziția celor pătimiți. Totul se va schimba în spațiu datorită accesului la energia Divină. Este de dorit să ne folosim la maximum de această mană cerească pentru ridicarea sufletului rătăcit în haos. Pregătirea este serioasă și anevoiasă:
1.     Post și o alimentație specială pentru a adormi logica.
2.    Izolarea de lume pentru a găsi echilibrul.
3.    Eliminarea infecțiilor sufletului, prin propria voință.
4.    Pregătirea interiorului către iluminare, adică să devii un vas Divin prin care lucrează Dumnezeu.
Descoperiți dumnezeirea din voi pentru ca mai puțin să observați nedesăvîrșirea din alții. Pășind spre Eternitate, nu vă legați de bogățiile rămase în haos; întîlnind o greutatea banală, gîndul te va întoarce înapoi. Mulți dintre cei pe care îi cunosc consideră că trecerea este o simplă furtună, care se va risipi și se vor întoarce cu bine la locurile vechi pentru a-și trăi viața mai departe. Nu i-ar deranja nici să aibă un corp cu capacități paranormale, dar fără să facă nimic în direcția spiritului căci…vrabia mălai visează.
Pentru a putea medita trebuie să fiți relaxați; baia cu aburi elimină încordarea fizică și ajută la echilibrarea tensiunii mentale. Echilibrul dintre trup și suflet se menține prin armonia dintre energiile masculină și feminină.
Matca neamului se trezește prin ritualul lupului și este ghidată de către egregor spre poarta trecerii. Ființa umană va face acest salt cosmic de la Nimic spre Tot, pe care omul rațional îl va nega cu vehemență. Majoritatea oamenilor de pe Pămînt susțin că desăvîrșirea sufletului se poate dobîndi numai pe două căi: calea pe care o cunoaștem și cea încă necunoscută, trăind cu gîndul că o vom cunoaște cîndva. La cea de-a treia cale – care este reprezentată de irațional – omul nu se gîndește deoarece mintea sa nu o cuprinde. Omenirea cercetează numai cauza și efectul, esoterica rămîne numai pentru acei care au ieșit din paragrafele limitate ale acestui eon. O mare bătaie de cap au sufletele bătrîne, care se află în floarea tinereții. Fiind apăsați de gîndul că nu și-au trăit viața pe deplin își frînează inconștient evoluția sufletului. Stați liniștiți, că nimic nu pierdeți trecînd în altă dimensiune fiindcă acolo nu există oameni bătrîni. Proviziile și casele pe care le pregătim sînt menite celor care rămîn pentru următoarea școală. La plecare, se dăruie tot ceea ce ai mai scump pe Pămînt ca să le ai pe toate în Ceruri. Așa este Legea Străbunilor și noi o respectăm.
Acest mic buchet de suflete care încearcă să-și trezească semenii spre alte dimensiuni acționează necondiționat, cu credința că toți sîntem niște mici Dumnezei și că avem tot dreptul să ne întoarcem acasă.
Alexandru Ștefan