Clopotarul dacilor 125



                      
Dispariția lumii artificiale

        Cînd toate planetele se pregătesc să se alinieze la Planul Divin ai și tu șansa de a sta drept. Toate anotimpurile s-au contopit într-unul singur și nimeni nu mai înțelege ce urmează – vară, toamnă sau o primăvară amestecată cu iarna. Toți așteaptă ceva, dar deocamdată nimeni nu vrea să se despartă de lumea în care trăiește. Nu poți trăi o viață întreagă cu gîndul și faptele unui mercenar și să devii iluminat peste noapte.
Fiecare va ajunge în locul pe care îl merită. Cei care sînt atașați de materie vor înnebuni atunci cînd vor începe să dispară lucrurile artificiale (realizate din materile sintetice). Modificarea cîmpului magnetic va dura 3-4 zile, aducînd din alte dimensiuni diferite oglinzi ce au rolul de absorbție a tot ceea ce este artificial. Odată cu clădirile construite din materiale sintetice vor dispărea și oamenii falși.
Acei care iubesc necondiționat sînt îndemnați să nu adoarmă în timpul Trecerii. Stînd de veghe atunci cînd dispare soarele, vei fi martor la schimbările propriului corp; o mare parte a corpului fizic va deveni o sferă puternică de energie, iar restul se va transforma într-o materie fină.
Îndepărtați-vă de orașe, mergeți în locuri liniștite și luați cu voi ceea ce este necesar pentru a supraviețui. Pregătiți-vă în tihnă de acest mare eveniment. Nu luați cu voi oameni dezechilibrați și hapsîni de avere pentru că, atunci cînd se va modifica cîmpul magnetic, ei vor înnebuni și vor deveni un mare pericol pentru viața voastră.
Cei care au fericirea să fie ghidați de Zalmoxe vor trece liniștiți, dansînd în jurul unui mare foc. Trecînd în altă dimensiune, să fiți pregătiți pentru întîlnirea cu cineva drag – părinții voștri primordiali, dar total diferiți de voi. Nu trebuie să vă speriați, ci ascultați-i căci ei vă vor tot Binele din Univers.
Voi, cei care cunoașteți și înțelegeți semnele, nu vă rețineți în această lume veche. Dacă nu ați avut posibilitatea să vă pregătiți de Trecere, căutați colindătorii care, înainte de Ziua Soarelui, umblă costumați în haine de urși. Cînd dispare soarele, aprindeți un foc mare și rugați colindătorii să bate tobele; dansați împreună cu ei, pentru ca străbunii să vă audă, în acele negre zile. Cu siguranță, cineva va veni  după voi.
Alexandru Ștefan