Clopotarul dacilor 190






Desăvîrșirea începe de acolo de unde ai rămas repetent și, dacă îți dorești cu adevărat să simți ce este viața, mergi spre Lumină. Iluminarea este legată de acțiune, nu se poate zidi un viitor din cîrpe. Un drum nou se așterne pe o temelie bună pentru a putea ajunge fără probleme la destinație. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
De ce, totuși, pe Pămînt ființa umană este încurcată din drumul evoluției prin atîtea boli în fața cărora corpul omenesc nu este imun?
Pămîntul pe care trăiți este doar o copie construită de oameni sau, altfel spus, trupurile voastre sînt niște copii. O parte imperfectă din întregul vostru se află în dimensiunea pe care o merită. Ca să fie mai clar, vă dăm un răspuns legat de misteriosul Big Bang. La un moment dat, Puterea Supremă a devenit atît de mare încît nu-și mai putea controla în întregime corpul. Înainte de a exploda, a introdus în memoria corpului Legea Atracției – cine se aseamănă se adună. O mare parte din Întreg s-a adunat imediat după explozie și a format nucleul Divin al întregului Univers. Particulele mici – adică voi, trăitorii din dimensiunile mai puțin avansate – erați, din nefericire, părți ale Întregului mai mult infectate. Voi, toți trăitorii din întregul Univers, ați fost cîndva o parte din sufletul și corpul Puterii Supreme. Fiecare suflet care a făcut parte din Întreg are toate șansele să se întoarcă acasă.
E ușor de spus întoarceți-vă acasă...dar cum?
Prin meditație, intrați în memoria Întregului și priviți pregătirea pentru marea explozie. Fiecărei părticele din Întreg i s-a dat titlul de Mic Dumnezeu. Înainte de explozie, s-a făcut jurămîntul că acolo unde va ateriza părticica din Întreg să se semene dumnezeirea. Nu poți deveni o putere supremă fără să treci prin toate experiențele Universului. Sufletele care au rămas cu infecțiile primordiale acumulate de Întreg vor fi ajutate, iar cele ce le înmulțesc vor sta încă mult timp ancorate în dimensiunile nedesăvîrșite. În fiecare suflet se păstrează memoria despărțirii de Întreg și dorința de a fi mereu împreună. Ca să reușiți pe calea desăvîrșirii încercați, prin meditație, să explodați din nou pentru a observa nedesăvîșirea din voi. Priviți, dintr-o parte, toate infecțiile care vă rețin în acest spațiu și treceți de la vorbe la acțiune.
Care  sînt primele semne pentru un suflet că merge pe drumul cel drept?
În primul rînd, trebuie să simtă și să vadă că, în jurul său, mai trăiesc și alți oameni care caută ridicarea sufletului la Cer. Mulți caută adevărul pentru a se folosi de el, dar își irosesc viața trăind în neadevăr. Înțelepciunea se împarte cu acei ce caută nemurirea prin desăvîrșire fiindcă poți înnebuni trezindu-te nemuritor între oamenii care mor. Omul nedesăvîrșit crede întotdeauna că merită mai mult și, văzînd că nu primește nimic, își îngreunează destinul cu propriile necazuri. Nu vă încredințați sufletele acelor care nu au suflet căci ei văd în voi numai o sursă materială. E greu să observi semnele dacă nu ți se văd faptele, trebuie să crezi în acel care face, nu în acel ce spune că vrea să facă.

Alexandru Ștefan