Clopotarul dacilor 191





Dintotdeauna, lumina a fascinat sufletul și, vrea întunericul sau nu vrea să o accepte, nu-i poate sta în cale. Nu cred că a existat vreodată numai întuneric căci ne-am fi născut fără de ochi. Părinții care au moștenit de la străbuni înțelepciunile neamului pot construi o pojghiță sub care copiii vor găsi un rîu nesecat de învățături. Cunoașterea te va face necondiționat să iubești, iar iubirea – pe egou să-l stăpînești. Cu aceste frămîntări și întrebări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Ce pot face sufletele care, din diferite motive, au rămas ancorate în locuri unde nu au posibilitatea de a găsi un canal de comunicare?
Majoritatea ființelor umane de pe Geea au multe canale de legătură cu Universul, iar unul dintre ele este oglinda care se află în fiecare casă. Cine cunoaște taina oglinzii își poate modela cu ușurință destinul și totodată, prin intermediul acestui portal, poate trata bolile considerate incurabile. Cele mai puternice oglinzi sînt acelea care s-au păstrat de-a lungul anilor în familie. În aceste minunate canale rămîne stocată energia fiecărui om care a trăit în casa respectivă. Dacă aveți probleme cu sănătatea, așezați-vă în fața oglinzii și intrați, prin meditație, în memoria oglinzii. Amintiți-vă perioadele cînd erați sănătoși și fericiți și nu rămîneți în meditație mai mult de 5 minute. Meditația se face cu ochii închiși pentru a fi evitată amețeala.
Există un ritual care se face înainte de a începe meditația?
Pentru a accesa energia stocată în oglindă este nevoie de un echilibru perfect. Înainte de a intra în starea de meditație, amintiți-vă cele mai fericite momente din viața voastră și definiți clar ceea ce vă doriți. Oamenii care sînt țintuiți la pat își pot schimba cu ușurință starea de sănătate. Meditați în așa fel încît sufletul vostru să răspîndească lumina ca să poată atrage energia din adăpostul oglinzii.
Mulți din cei care ajung în astfel de situații nu mai cred în nimeni și nimic. Ce sfat le puteți oferi?  
Cazurile grave au legătură strictă cu viețile anterioare, dar din orice greutate se poate ieși atunci cînd omul își păstrează calmul și credința. Boala poate fi învinsă din momentul cînd simți că ai învins dușmănia din tine. Viața este un dar în care dăinuiește Divinul. Îngenunchind în fața morții devii mic și neputincios. Chiar dacă ești urmărit de gînduri grele, un gînd bun trebuie să țină sus steagul vieții și atunci cu siguranță vei reuși. Pe Pămînt, oglinda a fost adusă de către civilizațiile mai avansate și folosită pentru călătoriile în timp. Numai în oglindă energiile nu se amestecă adică își păstrează amprenta individuală. Dacă ADN-ul ființei umane ar fi fost introdus în bazele unui satelit, oglinda ar fi îndeplinit rolul unui GPS. Folosiți acest canal cu discreție și, dacă oglinda vă ajută, păstrați-o într-un loc ferit de ochii altora.

Alexandru Ștefan