Clopotarul dacilor 205






A vedea și a prevedea sînt lucruri diferite. Mă uimește faptul că Vaticanul vede deja cu ochii fizici contactul cu civilizațiile extraterestre. Pentru oamenii care cunosc urmările Inchiziției pare cam stranie această declarație legată de Creație. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Este adevărat că, în timpul apropiat, vom avea contact cu civilizațiile avansate?  
După eclipsa de lună din data de 15 aprilie se vor apropia de Pămînt trei civilizații care vin din diferite galaxii. Contactul direct cu civilizațiile care au lucrat asupra ADN-ului uman se va face treptat. În prima fază îi vor observa numai oamenii care cunosc cele trei dimensiuni ale sufletului. Contactul direct cu civilizațiile mai avansate îl vor avea acei ce cred că Universul este multidimensional.
Dar, lumea nu se va împărți în oameni normali și...nebunii care îi văd?
Pe oamenii care văd doar pămîntul de sub picioare nu-i prea interesează Cerul, dar, din curiozitate, vor începe să se dezmeticească. Călătoria ființei umane prin cele trei dimensiuni ale timpului este simplă și accesibilă oricărui suflet ce trăiește pe Pămînt.
Ne puteți da o pildă ca să înțelegem cum se întîmplă acest lucru?
Am mai abordat această temă – ființa umană care trăiește în trei dimensiuni ale Universului în același timp. Unul din această trinitate trebuie să preia controlul asupra întregului din toate dimensiunile. Într-o dimensiune, omul poate fi sfînt, în alta – hoț și, în cea de-a treia – conducător. Multor oameni, care comit infracțiuni sau greșeli grave nu le vine să creadă că ei au fost capabili să facă atîta rău celor din jur. Dacă s-ar lua în calcul faptul că un singur om trăiește diferit în mai multe dimensiuni multe probleme din societatea voastră ar dispărea. Vorbiți mult despre egoul fals, dar omul trăiește - în carne și oase – în dimensiuni diferite. Atunci cînd sfîntul de pe Pămînt prinde ură pe cineva îi vine în ajutor ucigașul din altă dimensiune care, de fapt, este tot el. De aceea, este foarte important ca unul dintre cei trei să preia controlul și decizia de ridicare prin iluminare și abia atunci toate problemele vor dispărea. Informația despre întregul care evoluează multidimensional se păstrează în persoana care deține controlul, fiind selectată și stocată în dimensiunea a patra.
Extratereștrii vor ateriza în dimensiunea a patra, unde vor analiza și cerceta informațiile și capacitățile oamenilor care tind spre evoluția sufletului. După ce se vor convinge că au cu cine sta de vorbă se vor arăta întregii omeniri, ghidîndu-vă spre alte orizonturi.
O întrebare mai pămîntească: dacă un suflet aici, pe Pămînt, trăiește în sfințenie și, în altă dimensiune, trăiește în bordeluri, cum să iasă din această capcană?
În primul rînd, să nu arunce vina pe necuratul, ci să se concentreze și să ilumineze toate dimensiunile care îl trag în jos. Ființa umană care trăiește pe Pămînt are cele mai mari posibilități să devină ghidul întregului către desăvîrșire. Dacă cineva din întreg, care trăiește în altă dimensiune, are o problemă de sănătate și altul o rezolvă pe Pămînt acest lucru este perceput ca o minune dar, în realitate, ajutorul a venit de la tine. Nedesăvîrșirea este ca o mlaștină care te ține legat, cu cît te zbați mai mult în necunoaștere cu atît mai adînc te scufunzi. Nu acumulați venin în interior căci o să mușcați ca șarpele.

Alexandru Ștefan