Clopotarul dacilor 206


                 
Fiecărui astru din sistemul planetar i se acordă o perioadă de timp pentru a se afla la guvernare. Din cunoștințele astrologice ale înaintașilor noștri rezultă faptul că, în acest moment, sistemul planetar este guvernat de planeta Pluto. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
Este adevărat că omenirea reacționează și se comportă pe Pămînt în funcție de caracterul și calitățile astrului care guvernează?
Planeta Pluto va guverna pînă în anul 2023. Cele mai mari obstacole ale omenirii se află între cele două eclipse din intervalul 15-29 aprilie 2014. În timpul guvernării lui Puto, un banal meci de fotbal poate trezi în suporteri valuri de energie negativă ce pot conduce la acte de violență atunci cînd echipa favorită va pierde. În această perioadă va ieși la suprafață tot ceea ce înseamnă răutate și agresivitate într-un om, pentru a fi echilibrate. Dacă cel de-al treilea război mondial nu se va declanșa în timpul guvernării lui Pluto omenirea va intra într-o lungă fază de pace. Pînă la finele guvernării lui Pluto vor dispărea toți dictatorii din lume.
Ne puteți explica cum se produce acest fenomen pe Pămînt și cum ne putem păzi de această influență?
Pentru oamenii care trăiesc în comunități mari este greu să se apere, pe Pămînt, de fluidele emanate de planeta Pluto. Aceste energii războinice ajung pe Pămînt prin intermediul cîmpului magnetic al soarelui.
Vreți să spuneți că tot ceea ce își dorește Pluto pentru Pămînt se împlinește cu ajutorul soarelui?
Așa este Legea Cosmică – acel ce se află la guvernare își duce la bun sfîrșit mandatul promovîndu-și propriile idei. Razele solare îndeplinesc numai rolul unui poștaș care aduce deciziile lui Pluto pe Pămînt. Reacția agresivă a unui singur om poate trezi, într-o lume mare, toată răutatea care stă în formă latentă în sufletele oamenilor. Iluminații care conștientizează că energiile negative pot mocni în interior fără a fi observate se izolează de lume. Trebuie să-i mulțumiți lui Pluto că va scoate la suprafață toate aceste energii distructive care vă bîntuie sufletul. Echilibrarea și eliminarea acestor afecțiuni sînt posibile numai în locuri izolate de lume. Dacă ați nimerit întîmplător pe drum, în zone unde se produc astfel de tulburări străduiți-vă să vă deplasați pe partea stîngă a drumului deoarece energiile negative lovesc întotdeauna mai mult pe partea dreaptă.
De cît timp avem nevoie pentru a ieși din primitivismul în care ne aflăm?
În ultimele două milenii, omenirea a evoluat mai mult în direcția tehnicii decît spre desăvîrșirea sufletului. Un individ care trăiește într-o vilă luxoasă nu este mai evoluat spiritual decît acel ce își duce traiul într-o veche bojdeucă. Diferența dintre ei este doar în materie. Omul a devenit egoist și vrea totul acum și numai pentru sine, nu-l mai interesează interiorul și acest lucru duce spre primitivism. Omul invidios – vrînd-nevrînd – va suferi, el se poate elibera din această sclavie numai atunci cînd va fi în stare să facă o faptă bună. Dacă vrei să te apropii de un suflet nu-i dărui ceea ce nu-ți trebuie, cercetează și află cu adevărat ce nevoi are și numai atunci vei reuși.

Alexandru Ștefan