Clopotarul dacilor 207

      




   Trăim în veacul 21, dar tot cine are pumnul mai mare și buzunarul mai plin conduce lumea și comandă muzica. Popoarele mari, din păcate, nu acumulează înțelepciune, ci numai teritorii străine. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
De ce civilizațiile mai înalte nu intervin în viața și orînduirea Pămîntului?
A interveni înseamnă tot un fel de schimbare forțată. Civilizațiile mai avansate au construit deja în jurul Pămîntului un inel energetic care stopează orice atac nuclear asupra altei țări. Viața de pe Pămînt devine tot mai artificială, de aceea și regulile pe care se bazează lumea devin vulnerabile.
Vreți să spuneți că nu mai există cuvînt în lumea noastră?
Există intenții legate de interes, cuvîntul se menține numai atunci cînd omul actual păstrează și crede în ideea primului strămoș din care provine.
Care este modalitatea de comunicare cu strămoșii pentru a schimba lumea în bine?
Cel mai bun canal de comunicare cu întregul Univers este apa. În dimensiunile înalte, prin intermediul apei, ajung numai trei categorii de informație emise din dimensiunea voastră. Prin apa lichidă se obțin răspunsuri despre cum poți să-ți păstrezi sănătatea pentru a te ridica în spirit. Apa înghețată deschide căile pentru a descîlci greutățile vieții și a scăpa de sărăcie. Prin vapori se comunică cu morții și se pot primi viziuni în timpul somnului.
Ce înseamnă pentru voi apa și cum să procedăm practic pentru o bună comunicare?
Din informațiile pe care le deținem reiese că apa a existat înaintea Creației, Creatorul privind-o ca pe matricea din care a ieșit viața. În Cosmos, totul este legat cu apa, civilizațiile mai avansate au aceleași fructe ca și voi doar că sînt informative. În dimensiunile înalte, apa nu se folosește, adică nimic nu se consumă, dacă ți-e sete devii una cu apa.
Comunicarea cu apa se face astfel: se ia o sticlă cu apă și se ține cu ambele mîini, cu fața spre răsăritul soarelui. După ce se spune rugăciunea sau se formulează dorința, se varsă la rădăcina unui copac, lăsîndu-se o cantitate mică pentru sine.
Dacă fiecare ființă umană ar transmite un gînd bun prin intermediul apei, lumea s-ar schimba cu siguranță în bine. Apa este inteligentă și deține memorie – unde oamenii sînt răi fie apa dispare fie aceștia sînt atacați. Nu contaminați apa căci vă infectați sufletul, apa este sîngele Pămîntului, aveți grijă de ea și vă va ocroti și tămădui de toate cele rele.
La ce să ne așteptăm noi, românii și ce putem face pentru a-i opri pe vecinii obraznici din est?
Rusia nu va ataca niciodată o comunitate atît de mare precum Uniunea Europeană. Ca să distragă atenția de la anexarea peninsulei Crimeea, rușii mențin conflictul din estul Ucrainei. Vor să obțină cu orice preț federalizarea Ucrainei în actualele hotare pentru a o conduce de la Moscova. Moldova nu va suferi, treptat se va reîntregi cu Transnistria, iar România nu trebuie să grăbească reunificarea pentru a nu turna gaz pe foc. Al treilea război mondial va fi mai mult informativ decît armat, războiul a început de mult, dar oamenii nu sînt afectați dacă nu âl văd. România trebuie să se teamă mai mult de unguri decît de ruși căci de acolo vine pericolul.

Alexandru Ștefan