Clopotarul dacilor 210





       Am decis să împărtășesc semenilor mei uluitoarea experiență pe care am avut-o recent, în timp ce mă aflam între starea de somn și starea de veghe. Ca de obicei, înainte de somn, am făcut o rugăciune – ca îngerii să aibă grijă de corpul fizic atunci cînd călătoresc în alte dimensiuni. Într-un fel, am adormit dar, în același timp, parcă nu dormeam...semăna cu o deconectare a sufletului de corpul fizic...eram martor. O sferă de lumină a coborît peste mine și sufletul, plin de bucurie, a intrat în această sferă, fiind gata de plecare. Nu înțelegeam care dintre acei pe care îi priveam eram eu, mă vedeam dormind și, totodată, eram în sfera de lumină. Am hotărît să revin în corpul fizic pentru a fi sigur că nu pornesc spre o dimensiune de unde nu mă pot întoarce. Am înțeles că, fără ajutorul celui din sferă nu pot activa sau trezi corpul fizic. Atunci, am întrebat telepatic: cine ești tu? Mi s-a răspuns: sîntem una, dar tu ești în stare de veghe, tu privești ceea ce se întîmplă.
Dar, de ce mă simt separat de voi?
Un organism așa funcționează – picioarele fac una, mîinile – alta, ochii văd, creierul memorează.
         Am lăsat îndoielile deoparte și am întrebat unde plecăm. Mi s-a răspuns că ar fi bine doar să privesc, fără să mă gîndesc, pentru a putea memora totul fără a implica logica. În acea sferă, o voce a anunțat - așa cum se procedează la noi în metrou – că următoarea destinație este planeta Orion. Am poposit înaintea unui ochi mare, pe care noi îl numim gaură neagră. Am ieșit din sferă pentru a trece printr-o soluție ce elimina toate afecțiunile sufletului. Ieșind din acea baie eternă, vedeam și priveam altfel lucrurile. Am urcat, apoi, într-o navă care semăna cu un cilindru. Erau mai multe suflete acolo, se deosebeau unele de altele prin culoarea aurei, toată lumea era curioasă și binevoitoare. Am învățat bine lecția ce mi se servise mai devreme, așa că nu am întrebat nimic, doar am privit și acest lucru m-a ajutat mult să nu scap nimic din vedere.
         Pînă am ajuns la destinație au fost trei aterizări, timp în care am rămas numai suflete de aceeași culoare. Înainte de-a intra în dimensiunea planetei Orion, ni s-au dat niște corpuri de unică folosință căci fără ele nu am fi putut vedea și înțelege nimic. Diferența dintre corpul nostru și cel temporar era ca diferența dintre un Trabant și un Ferrari.
         Întîlnirea cu civilizația de pe planeta Orion a fost foarte caldă și cu mari emoții de ambele părți. Vehicule există numai pentru a călători pe alte planete. Pămîntul este asemănător cu ceea ce avem noi, dar este mai negru. Fructele nu se consumă ca la noi, ci sînt transformate în energie și consumate prin intermediul respirației. Ni s-a oferit posibilitatea să le gustăm direct de pe copaci și seamănă mult cu fructele noastre ecologice. Pe Orion nu există cimitire și nimeni nu moare, fiecare își poate schimba corpul după cum dorește. Ființele de acolo au posibilitatea de a stabili singure cum va arăta propriul corp fizic. Viața lor diferă mult de ceea ce avem noi, pe Pămînt. Oamenii trăiesc într-un fel de concubinaj, fără a exista divorțuri și alte neplăceri. Cînd un cuplu decide să se căsătorească își fac, unul altuia, corpurile pe care le doresc. Pe această planetă nu există copii, sînt suflete înrudite, cei care cîndva le-au fost părinți pe alte planete pot să le construiască corpuri fizice în care să evolueze lîngă ei. Ni s-a explicat că, fără aceste ieșiri din corpul fizic, un suflet nu ar putea rezista să trăiască o viața de om pe planeta Pămînt.
         Oamenii care au încălcat legea și se află închiși au posibilitatea de-a călători în timp cu puterea gîndului pentru a îndrepta lucrurile rele. Călătoria trebuie îndreptată  spre victimele ce suferă din cauza faptelor nechibzuite. Încercați să îndreptați lucrurile, consolîndu-le cu gînduri bune ca să vă ierte cele făcute, multe le puteți tămădui singuri.
         Căutarea spirituală oferă fiecărui suflet posibilitatea de a-și trezi subconștientul pentru a ține minte tot ceea ce se întîmplă în timpul călătoriei sufletului, în somn. Este o viață cu mult mai reală decît acea pe care o trăim pe Pămînt, am trăit-o cu toată esența mea. Acum încerc să-mi amintesc totul pentru a  înțelege și conștientiza de ce mi s-a permis să fiu martor la toate cele întîmplate. Vorbind cu tine am încercat să mă conving pe mine că totul a fost adevărat. Te înțeleg. Dacă eu mă îndoiam la început, oare ce faci tu?

Alexandru Ștefan