Clopotarul dacilor 252


Oamenii de știință au demonstrat, recent, că, în decurs de o sută de ani, înălțimea medie a ființei umane s-a micșorat cu 10 centimetri. Care este cauza acestui fenomen? În adîncul sufletului, noi sperăm să creștem din toate punctele de vedere, dar se pare că descreștem. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă. 
Adevărat este că totul pe Pămînt a început să se micșoseze din cauza gravitației. În ultimul timp, planeta Pămînt a început să ia proporții și, odată cu ea, se mărește cîmpul gravitațional. Această temă este foarte profundă pentru civilizația voastră umană și ar trebui să se întreprindă măsuri urgente, în acest sens. Cu cît planeta crește în greutate cu atît rotația în jurul axei sale devine mai lenta. Uriașii și animalele mari, care au trăit cîndva pe Pămînt, au dispărut din cauza presiunii mari a cîmpului de gravitație. 
Noi trebuie să rezolvăm problema gravitației sau se va rezolva de la sine? 
Din păcate, voi acționați în sens distructiv, atrageți prin poluare nori cu metale grele pe Pămînt. Prin acest dezastru ecologic, planeta va crește ca un balon, iar continentele se vor mișca spre polii cu gravitația mai mare. Un rol important în creșterea greutății îl au asteroizii care cad pe Pămînt, dar acest fenomen se va repeta pînă cînd civilizația va găsi o rezolvare a acestei situații. 
Ce putem face noi și care este potențialul nostru de a rezolva această problemă? 
În primul rînd, trebuie să opriți poluarea planetei și să contientizați că, din cauza gravitației apăsătoare, viața de pe Pămînt este în mare pericol. Îngroșarea sîngelui și tensiunea care vă apasă zilnic este o consecință a cîmpului gravitațional. Ființa umană este în totalitate legată de Pămînt și, cu cît Pămîntul va deveni mai greu, cu atît mai mult va crește starea supraponderală a omenirii. Încercați să găsiți un alt stil de viață și o altă sursă de alimentație pentru corpul fizic. Puteți să mîncați o zi și una, nu. Dacă o bună parte a omenirii ar trece la acest stil de viață cîmpul gravitațional ar scădea și accesul către alte dimensiuni ar deveni mai ușor. Dacă o persoană este în stare să țină un astfel de post timp de un an de zile poate deja să încerce să învețe corpul fizic să treacă pe alte surse de energie. Este un prim pas pentru a ieși singuri din capcana cîmpului gravitațional și a ridica sufletul spre alte dimensiuni. Gîndirea sucită și alimentația incorectă a corpului fizic este cea mai mare problemă a oamenilor de pe Pămînt. Încercați să faceți ceea ce nu pot face mulți dintre semenii voștri: nu poluați aerul cu fumul de tutun, nu mîncați într-o zi alimentele care vă pot ajunge o lună, învățați sufletul să se bucure de meritele celor din jur. Învățați să trăiți veșnic și numai atunci o să intuiți ce vrea Creatorul de la voi! 
Alexandru Ștefan