Clopotarul dacilor 269


Fiecare dintre noi își dorește, în adîncul sufletului, să trăiască într-o societate avansată și bazată pe valorile Adevărului. Întrebarea  mea către prietenii din Civilizația Vodă este:
De ce dorința ființei umane de a trăi bine prevalează asupra efortului de a munci ca să trăiești bine?
Paradisul s-a creat ca un punct de reper pentru ființa umană, nu ca să trăiască ca un trîntor acolo. Aceasta este una dintre infecțiile primordiale asupra căreia sufletul vostru are mult de lucru. Puține  sînt sufletele care au perceput ideea primordială a Creatorului. Dimensiunile sînt un fel de facultăți menite să vă ajute să trăiți într-o dimensiune superioară. Fără a atinge nivelul respectiv veți bate pasul pe loc mereu. În această infecție clocește gîndul ascuns al sufletelor care trăiesc în ignoranță. Unii se amăgesc că există o singură viață și trebuie s-o trăiască din plin, alții - că oricum după moarte vor nimeri în Rai.
Există raiul?
Orice dimensiune care vă este superioară este un fel de Rai pentru voi. Nimeni nu vă va permite să trăiți în dimensiuni superioare dacă nu veți îndeplini condițiile nivelului respectiv.
Noi, cei care trăim pe coama Pămîntului, sîntem un fel de trîntori ai Universului?
Cu adevărat, întregul Univers funcționează precum un stup de albine. Dacă această întrebare vine din interior și vă preocupă rostul vostru în Univers, considerăm că mergeți pe calea cea bună. Important este că deja conștientizați că trebuie separată sămînța de neghină. Indivizii care se folosesc de bunătatea celor ce muncesc nu vor putea face la nesfîrșit acest lucru, mai devreme sau mai tîrziu se vor trezi în afara stupului.
Ce rol au acești oameni, care îndreaptă omenirea pe o cale greșită?
În primul rînd, acești rătăciți simt și știu că nu mai au nici o șansă de-a ajunge în alte dimensiuni. Coama Pămîntului este ca un punct de racolare a sufletelor căzute în ignoranță. Cu cît mai jos sînt atrase cu atît mai mult crește șansa lor de supraviețuire. Este un fel de vampirism – i se spune individului numai ceea ce vrea el să audă, transformîndu-l într-un leneș neputincios care va deveni, cu timpul, o omidă ce mănîncă suflete.
Există Iad? Dacă da, cum arată?
Ceea ce numiți voi draci sînt oameni decăzuți, iar ceea ce numiți voi Iad noi numim groapă. Viața lor se derulează exact ca la o groapă de gunoi, iar legea o fac cei ce conduc acea groapă. În această nișă, nici o entitate luminoasă nu intervine fiindcă dorința de a sta în groapă aparține tot sufletului.
Vreți să spuneți că din așa-numitul Iad nu există scăpare?
Sufletul uman este înzestrat cu mari capacități ale Creatorului și, dacă se trezește, are puterea de-a ieși din orice capcană. Dar, trebuie să conștientizați că este precum într-o bandă de hoți, de prostituate și așa mai departe. Sfatul nostru este să alegeți calea zidirii căci este unicul drum care duce spre paradisul cîndva pierdut.

Alexandru Ștefan