Clopotarul dacilor 274


Am înțeles, din discuția anterioară, că viața din somn nu este departe de cea reală. Întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este:
Dacă viața reală este tot un fel de somn, dar puțin mai conștient decît cel lunatic, este posibil să fim manipulați în totalitate?
Sufletele care se nasc pe Pămînt trăiesc ca într-un incubator. Misiunea ființei umane este ca, prin trezire spirituală, să iasă din ou. Există mulți...șmecheri, dar puține persoane evoluate.
Care sînt consecintețe acestei manipulări?
Istoria omenirii din dimensiunea voastră este în totalitate falsificată.
Religia în care cei mai mulți oameni cred este adevărată sau tot falsificată?
Entitatea care a venit cu misiunea omului nou pe Pămînt a existat, dar numele, locul și timpul sînt falsificate.
Ne puteți spune ceva concret despre această entitate?
Fiul omului, pe care voi îl numiți Dumnezeu, s-a născut în Valahia și a fost răstignit în anul 1086.
Dar, de ce se spune că acest eveniment ar fi avut loc în Ierusalim?
Localitatea în care exista o entitate spirituală ce conducea poporul se numea Ierusalim. Adică, un fel de Vatican. Cine cunoaște bine istoria poate demonstra acest lucru. Acest tragic eveniment s-a petrecut în Constantinopol, care, în acele vremuri, era numit Ierusalim. Entitatea la care ne referim se numea Dragomir și, la vîrsta de 12 ani, a plecat în Rusia, pe insula Valam. Rușii i-au spus Radomir, ei cunosc bine această entitate și în curînd vor ieși cu dovezi ce vor susține adevărul. Fiul omului s-a  întors din Rusia și a început să propovăduiască cele învățate locuitorilor din jurul Constantinopolului (Ierusalimului).
Dar, de ce a fost răstignit?
Minunile lui Radomir au pătruns adînc în inimile și memoria oamenilor. Pentru înalții duhovnici din acele timpuri Radomir a devenit un concurent ce trebuia eliminat cu orice preț și exact asta s-a întîmplat. Maria Magdalena a fost prietena lui Dragomir din copilărie cu care s-a căsătorit după ce s-a întors din Rusia. Au avut doi copii – Radu și Vesta. După răstignirea lui Radomir, Maria și copiii au plecat în Spania, lucrînd intens la bazele actualei religii.
De ce nu se știa nimic despre ceea ce au scris ei?
Rușii dețin toate informțiile despre aceste entități. În marile biblioteci europene există cărțile lui Radomir și ale Magdalenei, dar nu sînt accesibile publicului larg.
Ce se va întîmpla cu lumea dacă va ieși adevărul la suprafață?  
Sfatul nostru este ca acei ce dețin ințelepciunile lui Radomir să le scoată și să le dea oamenilor înainte de-a se prăbuși actuala religie. Adevărul aduce trezirea, voința, nemurirea, iar iubirea – împlinirea.
Dar, de unde au apărut aceste evanghelii, care nu au nimic în comun cu învățăturile lui Radomir?
În arhive există informații despre cei patru evangheliști grațiați de către regina Angliei. Constantin cel Mare, dorind foarte mult să șteargă umbra ce plana asupra orașului după răstignirea lui Radomir, s-a transformat în propovăduitorul său. Neavînd alte informații despre lucrarea lui Radomir, s-a adunat de peste tot ceea ce s-a putut găsi. Din această cauză a fost schimbat și numele orașului, care a devenit Constantinopol.

Alexandru Ștefan