Clopotarul dacilor 297

      
 Am intrat în Anul Maimuței și fiecare își organzează activitatea după cum este caracterul acestei regine. Înaintașii au avut dreptate cînd au spus că în fiecare om trăiește, ascuns, un animal. Părerea mea este că, dacă sufletul rămîne nedesăvîrșit și este lăsat de izbeliște, în interiorul său își pot găsi loc nu numai animalele, ci întregul iad cu toți reprezentanții săi. Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
         Ce ar trebui să facă un suflet pentru a nu depinde în totalitate de caracterul unui animal ce guvernează anul?
Ziua și noaptea reprezintă o perioadă de timp ce este dată sufletului pentru a se trezi. În lumina zilei, conștientizează cum somnul din timpul nopții poate deveni viața reală, ieșind din corpul fizic în astral. Altfel spus, așa cum vă trăiți ziua vă puteți trăi și viața din somn. Meditația și pregătirea corpului fizic înainte de somn îi pot oferi ființei umane o altă viață. Se pot trata boli considerate incurabile, se poate călători în timp, se pot încheia lucrurile neterminate în cursul zilei. Practic, viața din timpul somnului nu este deloc diferită de viața pe care o considerați reală, cea din timpul zilei. Este important ca acest aspect, conștientizarea sa să fie făcută cu puterea celui de-al treilea ochi, care contribuie la dedublarea corpului astral de cel fizic.
Nu vă consumați ziua ca să nu pierdeți din ritmul nopții, oferiți-i corpului fizic o recuperare în stare de veghe. Pentru a funcționa în mod conștient în timpul somnului aveți nevoie de o pregătire, călătoria în astral nu se face prin imaginație.
Vreți să spuneți că noi dormim și ziua și noaptea?
Noaptea devine o realitate în plan virtual, dar cu aceleași trăiri pe care le aveți în timpul zilei. Dacă viața voastră din timpul zilei este o programă a societății din care faceți parte desigur că este un fel de somn, dar mai activ. Voi trăiți ancorați într-o programă de a vă consuma energetic adică ceea ce vă este dat pentru o eternitate consumați într-o singură existență. Avînd eternitatea în ADN-ul vostru, începeți o altă viață în alt corp fizic, de acolo de unde ați abandonat desăvîrșirea. Atunci cînd ziua și noaptea nu vor mai fi o taină pentru voi o să aveți acces liber la un stil diferit de viața actuală. Este important să știți că această viață din somn trebuie folosită pentru trezirea subconștientului. Viața din somn a fost blocată de către entitățile înalte pînă cînd ființa umană va înțelege că nu este permis să se facă rău.
Sfatul nostru este: dacă ziua a devenit pentru voi prea scurtă pentru a vă realiza gîndurile pozitive înseamnă că merită să descoperiți și calitățile nopții. Important este să nu înmulțiți răul.

Alexandru Ștefan