Clopotarul dacilor 296


     Înțelepciunile lăsate de urmași spun că sîntem ceea ce gîndim. Și, totuși, un gînd nu mă părăsește: dacă pretindem că ne numim oameni, de ce ne ucidem între noi? De ce sîntem atît de diferiți unii de alții? De unde atîtea rase pe Pămînt dacă sîntem Creația unui singur Dumnezeu? Cu aceste întrebări și frămîntări m-am adresat, în meditația mea, prietenilor din Civilizația Vodă.
         Am mai discutat despre faptul că Pămîntul a fost invadat de multe civilizații din Univers și, pentru că s-au aflat o perioadă de timp în acest spațiu, fiecare dintre aceste civilizații și-a lăsat amprenta. La un moment dat, s-a decis că Pămîntul este singurul loc unde fiecare civilizație își poate demonstra calitățile, pentru a guverna întregul Univers. Totul părea perfect – fiecare civilizație și-a ales un teritoriu unde a plantat/semănat ceea ce creștea pe planeta de unde provenea. Problemele au început să apară după ce experimentele ingineriei genetice au devenit realitate. Fiecare civilizație și-a apărat cu sfințenie ființa ce o reprezenta pe Pămînt. După ce au fost învățați cum să trăiască și să supraviețuiască în acest spațiu, oamenii au fost lăsați un timp singuri, pentru a evolua spiritual. Cînd au revenit, cei ce le-au dat viață și-au pus mîinile în cap: toți se luptau între ei. De aceea, s-a hotărît ca omenirea să fie împărțită energetic în patru rase, care nu ar fi trebuit să se amestece între ele. Dar, printre cele patru rase care au moștenit Pămîntul s-au strecurat și așa-numitele suflete-trîntori, care au fost separate de societate și sortite să trăiască în caste.
Acum, aproape de împlinirea vremii, fiecare civilizație își dorește ca omul pe care l-a creat să domine Pămîntul. Cei care nu și-au dorit și nici în prezent nu vor să muncească s-au folosit de furtul copiilor din rasele superioare. Cînd, într-o mare de ochi negri ca smoala, vezi doi ochi albaștri care cerșesc, tu, un suflet înalt, îți recunoști semenul și încerci să-l ajuți. Pe lîngă acești îngeri rătăciți de familiile lor s-au hrănit cîrduri de ciocoi care domină și astăzi planeta.
         Din ceea ce spuneți am putea trage concluzia că rădăcinile strămoșilor au fost rupte intenționat, pentru ca noi să nu găsim calea?
         Sub sloganul națiuni din toate țările, uniți-vă au fost spălate hotarele dintre popoare și, ulterior, distruse complet. În luna mai se va da cea mai mare bătălie dintre civilizațiile care pretind tronul Universului. Pămîntul și întreaga omenire se vor afla la hotarul dimensiunii a patra pînă cînd se va stabili cine și cum a evoluat.
Acum este cel mai important moment din viața fiecărui suflet. Tot ceea ce gîndiți poate deveni realitate. Lumea este împărțită după cum funcționează emisferele creierului uman. Oamenii care nu-și doresc schimbarea vor rămîne acolo unde le este locul, spre deosebire de ceilalți, care vor păși pe calea evoluției.
Ați trecut în altă dimensiune și ați luat cu voi toate infecțiile adunate de-a lungul timpului. În acest loc vă puteți lepăda de tot ceea ce este distructiv, pentru a nu mai rătăci prin haosul civilizațiilor cotropitoare.
Anul 2016 este un moment al schimbărilor universale și toată suflarea Universului așteaptă cu nerăbdare succesul celor ce sînt la început de drum. Sfatul nostru, în această perioadă, este: mintea nu trebuie mințită, orice acțiune – să fie chibzuită, gîndul să fie curat pentru ca sufletul să nu fie încărcat. Deschide inima spre schimbare căci pentru tine este singura scăpare.

Alexandru Ștefan