Clopotarul dacilor 291

                         


Au trecut Sărbătorile de iarnă și oamenii sînt preocupați să-și recupereze banii cheltuiți. Cei care nu i-au avut sînt mai săraci, iar acei ce nu le simt lipsa au acumulat cîteva kilograme în plus. Întrebarea mea către prietenii din Civilizația Vodă este: de ce există oameni care nu știu ce să mai facă cu banii, în timp ce alții nu-și pot asigura nici măcar un trai decent?
Din punctul nostru de vedere, pe cei bogați, voi îi considerați norocoși, iar pe săraci – un fel de amărîți. Noi, din dimensiunea noastră, privim altfel succesul oamenilor bogați și nereușitele celor nefericiți. Trebuie să știți că oamenii care prosperă, în dimensiunea voastră, au învățat niște lucruri foarte simple de care se folosesc, cum ar fi Legea Atracției Universale. Gîndul ființei umane, activat prin credință și acțiune, se transformă în energie. Oamenii preocupați prea mult de starea lor de sănătate vor fi întotdeauna mai bolnavi decît alții deoarece, din necunoaștere și inconștiență, atrag bolile de care se tem cel mai mult. Oamenii săraci își pun singuri amprenta că s-au născut nefericiți și așa rămîn pînă la sfîrșitul vieții pămîntești.
Vreți să spuneți că, de fapt, ceea ce se întîmplă cu noi sînt numai gîndurile noastre materializate?
Culegeți exact ceea ce ați semănat cîndva. Energia eliberată de către emițător se întoarce la voi în formă materializată. Trebuie să conștientizați că Pămîntul a trecut într-o dimensiune cu vibrații înalte, unde ființei umane i se întoarce înapoi tot ceea ce emite. Dacă vă doriți bogății materiale, trebuie să gîndiți și să vă comportați ca un milionar, să conștientizați că sînteți și aveți numai ceea ce gîndiți. Această minunată energie îndeplinește rolul unui poștaș sau, altfel spus, cum îți așterni așa dormi. Din acest moment, nu mai învinui pe nimeni de eșecurile tale. Începe să gîndești altfel, într-un mod care te va elibera din păienjenișul energiilor nefericite. Este important să nu te minți pe tine însuți chiar dacă, în acest moment, ești într-o situație de neinvidiat. Nu vă așteptați ca lucrurile să se schimbe peste noapte. O schimbare va fi vizibilă numai după ce emițătorul va gîndi constant – fără cea mai mică deviere – timp de minimum opt zile. În toată nefericirea voastră, găsiți un gînd-idee în care puteți evada atunci cînd vă urmărește un gînd negativ. Nu respingeți gîndurile rele căci se întorc înapoi. Dacă te urmăresc datoriile către bancă și tu te temi că îți va lua casa, chiar așa se va întîmpla. Repetă-ți următoarea frază și nu uita că este obligatoriu să crezi ceea ce spui: acum nu pot să achit datoria dar, în timpul apropiat, voi cîștiga un milion de euro și le voi rezolva pe toate. Și, evident, nu uita să evadezi în ideea ta fericită, altfel te va urmări întrebarea: de unde să iau milionul de euro? Toți oamenii pe care voi îi considerați fericiți gîndesc astfel. Încercați și vă veți convinge că tot ceea ce emiteți se transformă în gînd materializat.
Sfatul nostru este să nu lăsați sufletul de izbeliște căci el are mai multă nevoie de hrană spirituală decît de cea materială.

Alexandru Ștefan