Clopotarul dacilor 293

        Azi, de draga dimineață, mi-am spus că, pînă cînd intru în meditație cu prietenii din Civilizația Vodă, să port o discuție telepatică cu semenii de pe Pămînt. Știu că ai o zi încărcată, dar te-aș ruga să te oprești din învălmășeala timpului și să-mi acorzi un minut din viața ta. Scuză-mă că te-am deranjat, am vrut să-ți comunic faptul că:
-         în fiecare minut, pe Mama Geea au loc cinci cutremure
-         în fiecare minut, sînt tăiați 20 de copaci și doar un copac este plantat
-         în fiecare minut, au loc 12 incendii mari...Dar tu, fiind atît de ocupat, nu poți auzi ceea ce spun eu...

Văd o pereche de îndrăgostiți, sînt sigur că ei îmi vor acorda un minut din viața lor. Din păcate, amîndoi aveau căști la urechi și nu m-au auzit cînd le-am spus că, în fiecare minut, 40% dintre oameni rămîn singuri și uitați de toată lumea. Poate că nu este o idee bună să răpești un minut din viața cuiva...Fiindcă ei au treburi mai importante de rezolvat, mă adresez din nou vouă, celor din Civilizația Vodă, cu următoarele întrebări:
În lumea aceasta, am pierdut legătura unul cu altul? De ce nu mai avem urechi să ne auzim?
Voi trăiți într-o dimensiune unde întîi se petrece acțiunea și abia apoi urmează conștientizarea ei. Evoluția spirituală va începe în momentul eliberării din capcana propriilor convingeri emoționale. Numai printr-o gîndire liberă poți trece de hotarele materiei, dar este necesar să conștientizați că antimateria reprezintă infinitul. În dimensiunea voastră au apărut multe entități de pe alte planete cu care – deocamdată – nu ați găsit o cale de comunicare.
Cum este perceput Creatorul, în dimensiunea voastră?
Noi îl percepem pe Creator ca pe stăpînul neuronilor. O părticică din Creație se află și în creierul vostru, din care fac parte o sută de miliarde de neuroni. Activarea neuronilor din creierul ființei umane depinde de înalta conștiință a fiecărui suflet în parte. Cu cît faptele și gîndirea voastră sînt mai aproape de Divinitate cu atît sînt mai activi neuronii voștri.
Dar, dacă omul nu are nici un fel de căutare spirituală, cum funcționează acest individ?
Astfel de oameni resping din start tot ceea ce este nou. În asemenea cazuri, se blocheaază activarea neuronilor și intră în funcțiune gîndirea primordială de supraviețuire. Experiențele oamenilor din jurul vostru, care sînt înregistrate și scanate de creier, nu vă aparțin. Neuronii devin activi numai atunci cînd ambele emisfere ale creierului îi dau de știre sufletului că toate întîmplările din viața sa se repetă.
Există mai multe forme de neuroni sau numai Divini?
Există așa-numiții neuroni din oglindă adică omul își acordă neuronii la diapazonul celui care joacă șah sau fotbal. Ființa umană simte în totalitate ceea ce simte în acel moment jucătorul dar, după meci, apar frustrări deoarece ea (ființa umană) nu poate face așa ceva. Numărul celor aflați într-un astfel de blocaj emoțional este foarte mare. Activarea neuronilor se face treptat, cu ajutorul unui inițiat care cunoaște toate secretele celor douăsprezece trepte spirituale.  
Vreți să spuneți că neuronii care au trecut în altă personalitate nu preiau și experiența persoanei respective?
Neuronii nu au restricții, dar infecția din interiorul tău te va implica în războiul invidiei și al comparației. În acel moment, tu erai acel om de pe scenă dar, după spectacol, sufletul tău ți-a dat de știre că trebuie să muncești ca să fii la fel ca el.
Sfatul nostru: neuron înseamnă Dumnezeu. Ca să devii un mic Dumnezeu trebuie să treci personal prin toate facultățile Universului și, muncind din greu, vei activa neuronii din propria ființă ca să ai acces la tot și toate.

Alexandru Ștefan